MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie X_CreativeGirl_X

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika X_CreativeGirl_X, 10 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. X_CreativeGirl_X

X_CreativeGirl_X Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nazywam się Dominika :)

2. Mój nick to X_CreativeGirl_X .

3. Ostatnio zrobiłam sobie przerwę od grania ale ogólnie na CraftApple 2/3 godziny dziennie. Najczęściej przebywam na Sea Blocku.

4. Urodziłam się 1 lipca 2005 roku i jak narazie mam 10 lat.
    5. Nie pamiętam, kiedy zaczęłam grać w minecraft, ale to było chyba 4 lata temu, na pewno było wtedy, kiedy była wersja 1.5

6. Hmm... Przybliżonej daty chyba nie mogę podać, ponieważ jej też nie pamiętam, ale gram na C/A od roku / dwóch lat, ale kilka razy też zmieniałam nicki.

7. Tylko na serwerze.

8. Miałam kiedyś serwer na którym byłam adminką, ale po za tym chyba nie.

9. Według mnie jest to rozbudowany serwer, i nie chciałabym nic zmieniać, tylko może komendy /vip lub /svip aby zobaczyć co mogą te rangi, jakby komuś się nie chciało wchodzić na stronę.

10. Ma dostęp do komend /kick oraz /mute . Na pewno (jak mówi "tytuł" pomocnika) musi pomagać innym, być ogarnięty, wyrzucać z serwera osoby, które naruszyły regulamin. Musi być także miły i pomocny. Musi też zgłaszać błędy i bugi do administratorów / vice administratorów i uczestniczyć w życiu serwera.

11. Chciałabym zostać pomocnikiem głównie dlatego, ponieważ często bywam na serwerze i rzadko widzę tam ekipę(tylko dzisiaj zobaczyłam ThreeEyedMaster'a na survivalu) a tym bardziej na sea blocku, na którym gra mało osób, ale i tak nie ma tam pomocników, modów, vice adminów ani adminów. A tak poza tym, jestem pomocna i miła. Bardzo lubię też grać na tym serwerze.

12. Musiałabym najpierw poznać zeznania graczy - inaczej nie będę wiedziała, o jaką sprawę chodzi. Jeśli chodzi o reklamę lub cheaty, będę wymagała dowodów (w postaci screena lub filmiku) i/lub zeznań innych graczy. Jeśli chodzi o coś innego, to będzie zależało od sytuacji.

13. Tak. Raczej tak. Tym bardziej, że nawet lubię współpracować.

14. A więc mam na imię Dominika i mam 10 lat, o czym wcześniej wspomniałam. Przeskoczyłam jedną klasę.. Znaczy, nie chodziłam do zerówki, przez co teraz chodzę do piątej klasy. Jestem całkiem inteligentna (a przynajmniej według innych) i całkiem zabawna. Nie lubię przeklinać, ani obrażać innych. Lubię grać w gry (chyba jak każdy) ale potrafię także je tworzyć. Jestem także zwykłym człowiekiem i niestety nie potrafię siebie opisać w ciekawy sposób.

15. Bardzo często jestem na serwerze. Zawsze pomagam innym.

16. Ciężko jest mnie zdenerwować. Często mogę znaleźć jakieś rozwiązanie. Można powiedzieć, że prawie zawsze :)

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Na nie

Miałaś bana za reklamę
    Ja owszem też dużo gram na SeaBlock ale cie tam bardzo bardzo rzadko widzę a ostatnio widziałam jak wyzywalas jakiegoś gracza na sb
    niski wiek
    Podanie jest co najmniej dziwne

3. X_CreativeGirl_X

Docenione treści:
    0
    1. Tak, za co bardzo żałuję.
    2. Często gram na sea block i nigdy Cię tam nie widziałam, i jeśli wyzywałam gracza, to także go bardzo przepraszam.
    3. To tylko cyfra, liczy się charakter człowieka

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    ARGUMENTY

ZA

PRZECIW

1. Podczas pisania podania zostaw pytania ze wzory, ponieważ nie każdy ma je w pamięci i trochę ciężko się je czyta.
    2. Kara na serwerze wg aktualnego regulaminu skreśla twoje szanse, ale jak wiemy ostateczny głos ma właściciel serwera i były przypadki przyjmowania osób karanych.
    3. Podanie wyróżnia się na tle innych (kolor)
    4. To chyba pierwsze podanie z SeaBlock
    5. To co może vip i svip masz podanie w sklepie przed zakupem rangi.
    6. Pomocnik musi uczestniczyć w życiu serwera i być aktywny na forum. Co do tego drugiego to masz tylko 2 posty.
    7. Rozumiesz działanie komend jakie posiada pomocnik.
    8. Faktycznie trochę niski wiek.

ps. Yumi ma niedługo 12.

Wybacz, ale jestem na NIE

5. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Kruku moje też było z seablock

6. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wybacz, ale zgodnie z regulaminem nie możesz być pomocnikiem. Złamałaś go, a to cię automatycznie wyklucza.

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Możliwe, jeżeli tak, to zapewne albo nie doczytałem, albo zapomniałem. Po to też dopisałem "chyba". W takim razie: Jedno z niewielu podań z SeaBlock. Ok? :)

Reklama
  8. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Jestem na TAK
    chociaż i też na
    NIE ponieważ zbyt bardzo się rozpisałaś, widać że się starałaś ale i tak mój głos nie jest ważny. Widać też że dostałaś Bana więc...
    zostawmy te sprawę: Moderatorom, Pomocnikom oraz Adminom.

.R.I.P. Eijei 1995 - 20016

(data zmyślona)

9. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    +

- Podanie ciekawe

-

- Karana
    - Brak pytań [ciężko się czyta]

* Co do wieku, niby to tylko cyfra, niby tylko dwie cyfry, ale jednak coś w tym jest.
    Mając np. 10 lat będzie to dla Ciebie szpan, masz pomocnika, super patrzcie na mnie :d
    A mając ok. 15+ zaczynasz myśleć inaczej...
    Pomocnik to obowiązek, nie na 2 miesiące tylko kilka lat jak i nie więcej :p Wspomniałaś też o Yumi... uwierz mi, Yumi przed podaniem odczekała trochę czasu...A nie jak ty pod wpływem emocji "dostane się, czy nie". Oczywiście masz prawo kandydować na posadę Pomocnika , ale raczej nie spodziewaj się, by pod tym podaniem pisało "Akceptuję".. Nie chcę cię teraz "zniechęcić" do napisania kolejnego podania, ale spędź trochę więcej czasu na serwerze, daj się nam poznać.

NEUTRAL

10. X_CreativeGirl_X

Docenione treści:
    0
    Odpowiedź na post poprzedniego użytkownika

Nie chodzi mi o "szpan" czy coś tego typu. Wiem, że ta ranga to obowiązek. A w ogóle, o co chodzi z tym szpanem? xd

Chodziło mi o to, że można powiedzieć, że brakuje tu pomocników. Jak wspomniałam w podaniu - zrobiłam sobie przerwę od grania, ale od zaczęcia grania na C/A prawie w ogóle nie widziałam pomocników. Tylko jednego, ale przez chwilę. Tym bardziej, że najczęściej gram na Sea Blocku. A S/B to już się w ogóle chyba przestali interesować :( Nigdy nie widziałam tam kogokolwiek z ekipy.

11. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Posłuchaj, jak powszechnie wiadomo ja też jestem Pomocnikiem. A mam 14 lat, czyli o 4 więcej od ciebie. Uwierz mi, to nie jest takie proste jak się tobie zdaje. A co do seablocka, to jest tam BARDZO mało powodów, dla których pomocnik byłby potrzebny. Wystarczy podejść na inny serwer i zawołać.

12. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Byłaś karana
    Trochę mały wiek
    Podanie ładne czytelne :p
    Masz nawet duży staż na tym serwerze

Podsumowanie zostaje neutralny :)
    Życzę powodzenia

13. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podanie niezgodne ze wzorem. (powinnaś była skopiować pytania ze wzoru i w swoim podaniu, na nie odpowiedzieć)
    Serwer Seablock zostanie zastąpiony Skyblock'iem poza tym, nie potrzeba tam zbytniej uwagi z racji, że większość użytkowników tam nie wchodzi.

Ciekawe ..
    W Polsce od stycznia aż do marca, ludzie wyjeżdżają na ferie/urlop, z tego chociażby powodu, może być mniej osób z Ekipy/Administracji na Serwerze. W dodatku ThreeEyedMaster nie należy do Ekipy, tylko do VAdministracji.
    [LINK]
    Tak jak już wcześniej wspomniałem, serwer Seablock zostanie zastąpiony Skyblock'iem w najbliższym dogodnym terminie. [LINK]

W takim razie powinnaś podać nicki, z których korzystałaś, ze względu na to, że starasz się o stanowisko w Ekipie. Chodzi o to, że nie wiadomo czy mówisz prawdę o swoim stażu na CraftApple.

No i ostatnie, złamałaś Regulamin; miałaś tzw. bana co dodatkowo utrudnia sprawę.

(Została jeszcze kwestia wieku ale jej nie chcę poruszać)

Pozdrawiam Serdecznie ze ❄Śnieżnego Zakopanego❄,

Lucklucky10 #Wypoczynek #Ferie

14. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    No więc czas na mnie...

PLUSY+
    Ogarniasz komendy pomocnika
    lubisz ten serwer
    duże zaangażowanie do pracy
    [align=center]​
    MINUSY-
    byłaś karana co na razie cię zwalnia
    sora ale niski wiek
    źle napisane pod względem technicznym trzeba skopiować razem z pytaniami
    ThreeEyedMaster jest vice administratorem
    chciałaś okłamać, że nie miałaś bana

Podsumowując:NIE:\

[align=center]Pozdrawiam całą ekipę i administrację a tobie życzę powodzenia

ps: Napisz jak będziesz w gimnazjum może się uda
    [attachment=815]

Załączone pliki:

15. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Brak wzoru.
    Jestem na NIE.

16. Chandell2003

Chandell2003 Użytkownik

Docenione treści: