MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Farmy

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Rotmiszcz, 2 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam

Niedawno temu była afera związana z bugowaniem pieniędzy przez bartka, który rozdał innym troche hajus, Gangstar wybudował za te pieniążki Farme golda, która znowu została usunięta

Pytanie moje brzmi, Czy Farmy golda lub czegokolwiek są dozwolone, które buduje się uczciwie ?

W regulaminie na temat nie ma, więc pytam się jak to jest, Miałbym zamiast wybudować duża farme/fabrykę

hmm ? Jak to jest administracjo

Reklama
  2. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Też mnie dręczy to pytanie, mam zamiar kupić 3 miliony AC i wybudować farmę, ale nie jestem pewien, czy mi tego nie usuniecie.

3. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Mi usuneli a zbudowałem ja za pieniadze od Albercika czyli z Item Shopu :) A wydałem na nią 570k a Albert mi dal 1mln potem wydałem cala kasę aby do budować druga połowe farmy :) to niestety na drugi dzień usuneli farmę i obsydian który był w skrzynkach aby do budować druga polowe farmy :) I jeszcze na dodatek usuneli koledze sety 4/3 i inne cenne itemy bo miał tam w skrzynkach :) a Kopiowane AC ThreeEyedMaster mi zabrał podczas jak budowalismy farmę złota :) Więc Farmę którą robiłem z kolegami była za AC od gracza Albercik24 :) A jak już wspominałem on miał AC z ItemShopu :) I 4-5h Poszło na marne ;)

Pozdrawiam GaNgStAr

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    A zatem mamy taki oto zapis w serwerowym Regulaminie

A zatem czysto teoretycznie może wyglądać to tak, iż biegając po mapie w poszukiwaniu kwiatków zauważę taką wieeeeeelką fabrykę. Drgną mi FPSy. Dla pewności zawołam jeszcze z dwie osoby i spytam czy im spadły FPSy. (To czy będą to osoby z kartonowymi laptopami zależy od wielu czynników). Jeśli im też spadną FPSy to wyłączę fabrykę.

5. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    No dobra przyznam jak czasami scinka byla przy tej farmie ;) Ale można ja wylaczyc co to za problem zgasić portale :)? A potem je zapalić :)?

I co z moimi AC bo farmę se mogę szybko odbudować Przynajmniej to 600k.. to nie majątek ;)

Proszę tego wątku tak szybko nie zamykać

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Szczerze? Mechanizmy tego typu nie obciążają procesora gdy nikt przy nich nie stoi. Działają dokładnie w ten sam sposób co piece, dla tego właśnie wyłączanie portali nic nie da... graj, zbieraj itemki, sprzedawaj. Nie idź na łatwizne i będzie ok.
    Ps. Ten milion mogłeś sobie zachować i starczyłby ci na baaardzo długi czas :)

7. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Ta... i tak by go zabrali bo by stwierdzili ze to jest kopiowane ;)

Reklama
  8. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak jak pisał Kruku, gdy nikogo nie ma przy farmie to nie ma żadnych lagów. Z resztą, na serwerze i tak są meeeega lagi, więc nie wiem o co Three płaczesz, że niby farma będzie lagowała. :)

I to są właśnie uroki Craftapple. Administracja sama nie wie czy jest to dozwolone, więc skąd mamy to wiedzieć my, gracze?

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie rozumiem po co powtarzacie to co napisałem.
    W mojej wypowiedzi jest napisane jak sprawa wygląda. Ale najwyraźniej nie dość jasno. Pozwólcie, że postaram się uprościć:

Jeśli wybudujesz wieeeeeelką farmę, która gdy ktoś podejdzie do niej będzie lagowała to farma znika zgodnie z odpowiednim zapisem w Regulaminie.

Mam nadzieję, że teraz zrozumieliście. Jaśniej się nie da.

Naprawdę wszystko co tutaj napisałem. I wszystko co Wy potem powtórzyliście było zawarte w mojej pierwszej odpowiedzi.

10. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Ale moja farma nie lagowała ;) tak aby ktos miał nwm 10 fps :) a była zbudowana za AC z item shopu od Albercika Jak już wczesniej wspomniałem :) A jakos została usunięta :)

11. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie ma potrzeby zbędnego spamu, Administracja odpowiedziała na pytanie które mnie męczyło. Można zamknąć

Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę