1.Nick z gry: PenX 2.Data otrzymania bana: dzisiaj 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:http://craftapple.pl/forum/thread-6589.html 4. Czy gdzies tam jest napisane, ze te ssy sa moje?! Czy Nixel i ja mamy to samo ip? - nie.. Wstawil to na moja prosbe. Dodatkowo, jezeli wg wymyslu Three Nixel nawet mial tego xraya, to czy zostal zlapany na korzystaniu z niego? (Regulamin) Widze, ze administracja po prostu banuje jak leci, zeby lagi ustapily haha Oczekuje na ub
Whoa! Cóż za wspaniała prośba o UnBana, ta skrucha, ten ton. Już lecę na serwer odbanować... Tak to by wyglądało gdybym nie był jednym z bardziej profesjonalnych adminów z jakimikolwiek się spotkałeś w swoim życiu. Skoro się upierasz by sprawdzić czy to na pewno Twoje IP to masz tutaj dowód. Jest to wynik jaki pokazuje się po sprawdzeniu IP NiXeL'a. Lepiej byś zrobił przyznając się do tego, iż masz Xreja. Tak jak to zrobił Twój kolega, gdy pierwszym razem zbanowałem Ciebie oszukującego na koncie "ObsranaKlata". Dostał On ode mnie skrócenie bana do 48 godzin. Ale skoro Ty wolisz domagać się sprawdzania IP to nie mam wyjścia i zgodnie z Regulaminem przedłużam Ci Ban do 21 dni w związku z "Recydywą". Dodatkowo obejmuje on też wszystkie multikonta. Następnym razem zanim postanowisz we mnie czymś rzucić przemyśl to dobrze i upewnij się, że jest to coś odpowiednio wielkiego. Do następnego, Three.