Imię: Krzysztof Dokładny nick w grze: krzysio Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejziennie przebywam około 3 godzin Data urodzenia:Urodziłem się w 2001 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W minecrafta gram od wersji 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Na craftapple zacząłem grać w 2014 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Byłem karany za nie umyślną reklamę Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30:Nie pełniłem na żadnym serwie podobnej funkcji Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Niczego bym nie zmieniał Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend /kick gracz powód i /mute gracz czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ bym pomagał innym graczom gdy mają problem i kikować graczy za wulgarne zachowanie W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyoproszę obu graczy by porozmawiali ze sobą i wyjaśnili konflikt Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam umiejętności współpracy z ludźmi lubię pracować w grupie Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Znam dużo komend ale wiem że jeszcze paru komend muszę się nauczyć.Nie lubię gdy gracze się wyzywają i przeklinają bo to oznacza o ich kulturze wiem ,że ja też nie jestem święty.Nie kłócę się z graczami.Pomagam w rozwiązywaniu konfliktów.Moim zdaniem jestem miły i pomocny. Określ swoją dyspozycyjność:Na serwerze jestem codziennie głównie w godzinach po południowych w weekendy rano i popołudniu Umotywowanie podania:Bardzo chciałbym być pomocnikiem na serwerze ponieważ pomagam graczom
Adam896 dostałem bana za nieumyślną reklamę ponieważ napisałem typkowi który reklamował serwer że są tam słabe anty chety i zato dostałem bana
Krzysio, masz takie same jak ja, czyli 0,0001% Po banie za reklamę to jest to praktycznie niemożliwe Więc na 99,9999% odrzucą to podanie, i polecam nie pisać następnego za miesiąc bo pewnie podzieli ten sam los. po mucie już ciężko dostać pomocnika, a po banie jest to niemożliwe praktycznie. Dziękuje to tyle ode mnie
Krzysio 2.0 każdy zasługuje na szanse jeśli tylko chce,trzeba dążyć do wyznaczonego przez siebie celu a nie poddawać się przy pierwszym razie jak nie za pierwszym razem to,może za drugim,nie bierz opinii innych graczy tak bardzo do siebie,spróbuj poprawić te błędy,które tu ujrzysz. A co do twojego bana,to uważam,że każdy zasługuje na drugą szanse,może i regulamin mówi inaczej ale jeśli będziesz się starać,będziesz dążyć do wyznaczonego celu to coś z tego będzie. Więcej wiary w siebie. A co do podania zmieniam zdanie,żeby cie zmotywować do pracy jestem na TAK! Pozdrawiam B) .
Witaj, Twoje Podanie jest nie najgorsze, do wieku też nie można mieć większych zastrzeżeń. Tak jak dobrze przytoczył to Adam896, Regulamin mówi dokładnie o przypadkach osób starających się o rangę Pomocnika, które złamały niniejszy Regulamin. Lecz nie oznacza to, iż nie masz już żadnej szansy na dostanie się do Ekipy. Po prostu musisz pokazać, udowodnić Nam, że ta banicja Cię zmotywowała do działania, poprawy nad sobą (resocjalizacja). Tak więc, popracuj nad sobą a może za jakiś czas spotkamy się w Ekipie Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Wszystko co miałam do powiedzenia napisały osoby wyżej. Podanie troszkę dopracuj, może postaraj się rozwinąć punkt "Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań". Spróbuj napisać więcej o cechach charakteru, bo pierwsze zdania pasują bardziej do punkt: "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem". Bądź aktywny na serwerze, forum i daj się zauważyć. Kojarzę Cię trochę z serwera i wydajesz się być sympatyczną osobą. Co do bana- walcz dalej i się nie poddawaj. Uwierz, że możesz naprawić ten błąd. Wszystko jest możliwe i zawsze jest szansa Szczerze mówiąc, to trudno ocenić to podanie, więc na razie zostanę przy NIE
Moim zdaniem osobą która stara się o rangę pomocnika na serwerze i w tym celu składa odpowiedni wniosek [podanie] musi je napisać bezbłędnie. Bezbłędnie, czyli bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, a treść ma być spójna i rzeczowa. Ta praca nie tyle co mi się nie podoba, ale nadaje się do kosza. Gdzie nie spojrzysz to znajdziesz jakiś błąd. To brak kropki na końcu zdania, a później nie oddzielenie dwukropku od początku zdania. Z tego co tu wyczytałem, to Ty w ogóle nie wiesz co to składnia zdań. Jak na to patrzę to zastanawiam się kto to pisał, bo na pewno nie pisał tego 13 latek. Nie rozumiem tej odpowiedzi. Miałeś opisać własną osobę. Warto byłoby w tym punkcie napisać: -> Co lubisz? -> Czym się interesujesz? -> Jakie jest twoje Hobby? itp. Coś, co da nam Ciebie zapoznać/rozpoznać. Takie podstawowe informacje o tobie, by osoba czytająca już robiła sobie powolutku o tobie zdanie, a także, żeby coś o tobie wiedziała. Jeżeli już bardzo chcesz napisać te komendy, to wystarczy napisać /kick i /mute, bez tych dodatków "/kick nick powod". Uwierz brzydko to wygląda. Albo ja jestem ślepy, albo tej twojej "pomocy" w życiu nie widziałem. No nic. Jutro idę kupić okulary. Naprawdę? Niczego? Ten punkt, aż błaga by coś w nim napisać. Coś co byś chciał wprowadzić na serwerze "swojego". Jakąś rzecz, dzięki której zapamiętamy Cię na długo. Wiesz co mi się najbardziej spodobało w twoim podaniu i za co masz ode mnie plusik? Za to, że swoje imię napisałeś bez żadnych zdrobnień typu: Krzysiek, Krzysio, itp. Zobacz na to podanie i zastanów się i zadaj sobie samemu sobie czy ta praca Ci się podoba? Czy ładnie wygląda to podanie treściowo jak i z wyglądu. Ostatnia uwaga. Jeżeli piszesz jakąś pracę, czy to wniosek, podanie, list, wypracowanie, nigdy nie idź na skróty.
Jestem na Nie Powody: -Nie podałeś, na których serwerach grasz najczęściej -Byłeś karany -Błędy ortograficzne -Podanie jest ubogie -Miało być min.5 Rozbudowanych zdań Podsumowanie i analiza oceny końcowej Niestety jestem na Nie. Napisałeś nam mało o sobie (jak mamy Cię poznać po 5 krótkich zdaniach). Kolejną rzeczą jest ban, a osoba, która go miała nie może już zostać pomocnikiem (chyba, że zda się na łaskę administracji). Popracuj jeszcze nad sobą i daj nam się lepiej poznać. Powodzenia.
Dobra, to i ja dorzucę swoje dwa grosze. Składanie podania, gdy nawet nie zna się mechaniki działania forum mija się moim zdaniem całkowicie z celem. Sam musisz przyznać, że gdyby nie moja pomoc to podanie 1. Wgl by nie trafiło do działu podania tylko wysyłałbyś je dalej na pw (nie wiem nawet do kogo)... 2. Wyglądało by znacznie gorzej (z obciętymi pytaniami ze wzoru z samymi odpowiedziami)... Musisz wiedzieć jak z czegoś korzystać zanim będziesz mógł nauczyć lub pomóc korzystać z tego innym. Nie znając forum nie jesteś w stanie pokierować gracza by mógł się na nim odnaleźć. Inną dość istotną sprawą jest to, że zapomniałeś hasła do jednego ze swoich kont mc... Moim zdaniem już coś takiego powinno dać do myślenia osobie odpowiedzialnej za rekrutację. Co możesz zrobić?: Pograj na serwerze na tyle długo by płynnie posługiwać się komendami dostępnymi dla gracza. Musisz wiedzieć gdzie co jest. W tym celu moczytaj jak na pytania odpowiadają osoby z ekipy lub administracji (możesz się od nich wiele nauczyć). Udzielaj się na forum, poznaj jego mechanikę a przy okazji może trochę cie poznamy.