1. Nick w grze: Skurczol 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: lucklucky10 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data:05.05.2016 godz 15:50 5. Opis wykroczenia: Uderzanie w gracza błyskawicą na respie 6. Dowody: Niestety nie zrobiłem screena ale na pewno jest to w logach serwera Nie do końca wiem czy to lucklucky10 ale ktoś nawalał we mnie thorem na respie. Zostałem uderzony 2 razy i zostały mi 2 serduszka. Gdybym padł to straciłbym dorobek życia.
Pioruny są z reguły stosowane jako ostrzeżenie. Zachowuj się, to piorunami nie dostaniesz. Uderzać piorunem można w każdej sytuacji, niezależnie od tego, czy gracz jest na spawn, w kopalni, na arenie. Gdzieś jest określone inaczej? Nie sądzę.
Fajnie, że nic nie zrobiłem i dostałem piorunem 2 razy EDIT>: Chyba, że rozdawanie nasion buraka to przestępstwo
Czyli wychodzi na to, że śmieciłeś na spawnie. Na przyszłość rzucaj większe ilości itemów poza spawnem, bo to wywołuje lagi.
Drogi Skurczol'u, dostałeś ode mnie ostrzeżenie za Spam w postaci uderzenia Piorunem (Thor'em). Drugie ostrzeżenie dostałeś za użycie wulgaryzmów. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10 Źródła: >Regulamin; [Link] >Podstawowe informacje, komendy; [Link]