MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] D22ad2

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika D22ad2, 7 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D22ad2

D22ad2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick:D22ad2

Data otrzymania bana: 07.07.2016

Sytuacja oraz powód otrzymania bana:

Napisałem do moderatorki w sprawie podejrzanego kijka z enchantem na 1000% prędkości.Założyłem że skoro pisze do członka administracji to mogę wspomnieć o tym że spotkałem się już z takimi przedmiotami i nie wyszło na dobre na innym serwerze.Na logikę nie była to żadna reklama,umyślna czy nie umyślna,tylko zwykła chęć ostrzeżenia no i kurde napisana do moderatora to chyba mogłem do rzeczy mówić w czym problem :p
    Do gracza to rozumiem że ban za byle wspomnienie o innym serwie, ale no do moda i to w takim kontekście...

Screeny w załączniku.

Mam nadzieje że pani już ochłonęła tam, bo była dość niemiła i kompletnie nie obchodziło jej wszystko inne co napisałem o tym że mogą być przez to kłopoty.
    Może macie na to jakieś zabezpieczenie,nie wiem,chciałem w sumie pomóc a potraktowano mnie jak debila + dostałem bana,niesłusznie.Jeśli czyta to ktoś z wyższej administracji - mieliśmy na serwerze patent na te itemki,na ts mogę wam coś podpowiedzieć jakby co z tym, bo problem się robi po czasie dopiero, nawet jak teraz nie jest źle.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Niesłusznie dostałeś bana? Regulamin wyraźnie mówi, że za reklamę jest ban. Miałeś szczęście, że taka wiadomość pewnie tylko do mnie poszła, bo jeszcze miałeś szansę, żeby bana uniknąć. Nie skorzystałeś, więc bana masz.
    Do członka Ekipy, nie Administracji, różnica jest.

Problemy i błędy zgłaszamy w dziale skarg lub na support.

Ja odpowiadam i działam w miarę możliwości, więcej zrobić nie mogę. Podobno masz wiedzę, dlaczego z tym jest taki problem. Ja nic o tym nie wiem, więc to ty powinieneś to zgłosić.

Mam nadzieję, że sprawa została wyjaśniona.

No tak, jeszcze jeden szczegół.
    Na wysłanych przez ciebie zrzutach ekranu nadal widać nazwę serwera, w ten sposób poniekąd kontynuujesz reklamę.

3. D22ad2

D22ad2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Masz trochę skrzywione pojęcie słowa reklama..tzn myślisz że pisząc do kogoś z dopiskiem mod nazwę serwera (zwróć uwagę na kontekst użycia tej nazwy) chce go reklamować? No litości :D
    Mógłby tą sprawą zająć się ktoś inny? Ktoś kto w niej nie uczestniczy i nie jest stronniczy?

Zresztą prosiłem o namiar do kogoś innego z adm bo nie jestem forumowiczem i mówiłem że wole na ts wyjaśnić w czym rzecz,a ty grozisz tym banem i grozisz jakbym serio reklamować miał cokolwiek.Wziąłem cie za normalnego członka administracji,ludzki błąd.Jak ktoś przeczyta na tych screenach to widać i tak że to nie miała być reklama a jedynie użyłem nazwy tak po prostu przy opisaniu problemu bo byłem tam w adm kiedyś sam.

Po co cała afera o to.Grałem sobie spokojnie z kobitą i przyszedł do mnie gość z tym kijkiem,zaczęło się wgl od pytania czy jest dozwolony, a pół godziny potem ban za reklamę :p

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zacznijmy od tego, iż ban wydany prawidłowo. W pełni zgodnie z Regulaminem.

Odwołanie rozpatrzono pozytywnie. Ban skrócony do 08-07-2016 00:58. Wykorzystaj ten czas na przeczytanie Regulaminu CraftApple.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę