MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Fiolass, 14 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fiolass

Fiolass Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Michał

Dokładny nick w grze: Fiolass

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram praktycznie od rana (9:00) o wieczora (22:00) z małymi przerwami. Najwięcej czasu spędzam na survivalu czasem wejdę na skybolck.

Data urodzenia:
    21.11.1998

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od roku 2013. Wersja 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2016 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Nigdy nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Zdarzało się pełnić taką funkcję.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Pozbyć się wszystkich reklamujących inne serwery i na pewno wiele więcej.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada zdolność wywalenia gracza z serwera (/kick) oraz wyciszenia go (/mute).
    Pomocnik powinien uspokajać innych zwracać uwagę na czat i zgłaszać ewentualne wyjątki do administracji i na pewno karać tych którzy nie postępują zgodnie z regulaminem.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ sądzę że będę odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku i chciałby wspomagać serwer. Jestem chyba aktualnie jednym z aktywniejszych graczy na survivalu.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Umiem sie dogadać z ludzmi więc na pewno będę próbował dojść do porozumienia jeśli to nie pomoże trzeba użyć uprawnień (/kick) do kickowania lub pójść ze sprawą do administracji. Osoby reklamujące trzeba zgłaszać na forum.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście mogę współpracować z ludzmi ale są tacy z którymi sie porostu nie da nawet normalnie pogadać.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Mam na imię Michał i pochodzę ze wsi Kije. Mój wiek to 17 lat. Chodzę do technikum na zawodzie mechanik pojazdów samochodowych, gdyż Mechanika jest moim zainteresowaniem. W wolnym czasie lubię pokopać piłę lub wyjść ze znajomymi. Lubie czasami przejechać się na moim quadzie. Jak to na wsi nie zawsze mam czas bo jest robota ale staram się żeby być na serwerze codziennie. Jestem człowiekiem rozsądnym i opanowanym. Stronię od przemocy i większość sporów rozwiązuję na spokojnie. Chętnie zawieram nowe znajomości.

Określ swoją dyspozycyjność: Nie ma problemy żeby sie ze mną skontaktować jestem cały czas dostępny na skype Kiedy trzeba to się zjawiam.

Umotywowanie podania: Dobrze sobie radziłem na stanowisku pomocnika i sądzę że mogę się na tym serwerze przydać. Zwłaszcza, że często jestem na survivalu, gdzie aktywność administracji jest średnia. Staram się pomagać graczom oraz daję dobry przykład zachowania.

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Podanie Podanie na pomocnika. -> nieprawidłowy prefix.
    Gracz nie pomaga na czacie.
    Popełnia rażące błędy ortograficzne w grze typu "rze".
    Jedyne z czego go kojarzę to płacz na czacie po każdej śmieci i spam "plis odaj ity".

Na duże nie.

3. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne. Spodobało Mi się, wszystko przejrzyste i schludne. Niestety nigdy jeszcze nie widziałem, żebyś komuś w jakikolwiek sposób pomógł. Na forum masz tylko jeden post, brak aktywności. W dodatku nie spodobał mi się ten punkt.

Tak jak pisałem wyżej nigdy nie widziałem, żebyś pomagał a naprawdę spędzam dużo czasu na serwerze i do tego na survivalu. Napisałeś też, że dajesz dobry przykład zachowania. Dobre zachowanie to jest klnienie na czacie po przegranej walce? Chyba nie.

Podanie naprawdę fajne, ale żeby zostać Pomocnikiem nie wystarczy napisać ładne podanie. W dodatku brak odpowiedniego prefixu. Gdybyś zaczął pomagać na serwerze, poprawił swoje zachowanie i udzielałbyś się na forum, to dałbym Ci tak. Na dzień dzisiejszy - nie.

4. Fiolass

Fiolass Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Proszę na niego nie zwracać uwagi ponieważ ten gracz zrobi wszystko żebym nie został pomocnikiem.
    [hr]
    Dzięki za dobry komentarz na pewno jak zostanę pomocnikiem zmienię swoje zachowanie i zacznę zwracać uwagę na błędy ale poza tym robię dużo eventów dzięki którym innym graczom gra się trochę lżej.

5. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    FIOLASS

Nigdy nie widziałem byś pomagał słaby staż na serwerze liczby postów na forum widać że się nie udzielasz

Jestem na NIE

6. HeroikPL

HeroikPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zgodzę się z Ladavi, że czasami robisz banalne błędy ortograficzne ...
    Strasznie nie podoba mi się podkreślone zdanie ... Jest takie no eh pod publikę i takie no mało prawdziwe i szczere
    Ale no dam Neutral ;)

7. ibladeza

ibladeza Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Osoba starającą się o rangę pomocnik powinna spełniać wszystkie wymagania - mieć przejrzyste podanie, znać ortografię, powinna pomagać oraz znać regulamin. Niestety mimo iż dosyć często przebywam na CraftApple [nie tylko pod nickiem ibladeza...Mam jeszcze 2 konta] nie widzę pomocy z twojej strony. Nie pomagasz. Nie posiadasz dużego stażu na swoim aktualnym koncie na forum. Nie udzielasz się. Nie mówię, że masz mieć 200 postów bezsensownych, tylko 50 SENSOWNYCH wpisów. I nie napisanych w 10 sekund. Tylko przez kilka miesięcy. Daj się poznać graczom. Pokaż, że zależy Ci na tej randze. A podanie? Nie jest dobre. Nie! jest takie 2/10 [i teraz serio XD].
    Za miesiąc spóbuj ponownie, ale rozpisz się... I daj nam się poznać!

Na zachętę daję ocenę NEUTRALNĄ.

Reklama
  8. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oczywiście, że jestem na tak.
    Gracz jest bardzo aktywny na czacie, czasami nawet w trakcie klepy odpowiada graczom na nurtujące pytania!
    Nigdy nie widziałem, aby popełnił on jakikolwiek błąd ortograficzny. Muszę przyznać, że mógłby pisać nawet książki.
    Jest wspaniałym przykładem wzorowego gracza, musicie go przyjąć.
    Pozdrawiam. ;)

9. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Drogi Fiolass;

• Nie pomagasz
    • Nie udzielasz się
    • Masz dar do wywoływania kłótni
    • Często muszę zwracać Ci uwagę na Twoje nieodpowiednie zachowanie i "bogate słownictwo" jakiego używasz
    Zanim napiszesz kolejne podanie, radziłbym przeczytać i zapoznać się z Regulaminem naszego serwera.

Nie chce mi się wierzyć w tę historię z młodszym bratem.

10. Fiolass

Fiolass Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie udzielam postów ponieważ dopiero dzisiaj założyłem konto.
    [hr]
    To dlatego ze mój młodszy brat zna hasło ale dzisiaj zmieniłem więc przepraszam wszystkich których on uraził.

11. VeterN

VeterN Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam.
    Fiolass jest bardzo pomocny i uczciwy.
    co prawda ma problemy ze słownictwem oraz pisownią ale jest bardzo miły i uważam ze nadaje sie na pomocnika.
    Pozdrawiam

12. Fiolass

Fiolass Użytkownik

Docenione treści:
    0
    lucklucky10
    To dlatego ze mój młodszy brat zna hasło ale dzisiaj zmieniłem więc przepraszam wszystkich których on uraził.

13. ibladeza

ibladeza Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @Fiolass
    - Aktywność na forum też jest ważna. Dzięki temu administracja wie, że angazujesz się w "serwer"

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę