1.Nick z gry: WulfXD 2.Data otrzymania bana:2016.07.23 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X=ray 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?latego że pierwszy raz grałem na tym serwerze polubiłem go są mili ludzie, a wracając to sprawdziłem x-ray'a i zachwyciłem się że działa i chciałem bć dobry i wiem teraz że to się nie opłaca. Jeszcze nidy nie dostałem bana. Byłoby mi to obojętne gdyby nie to że serwer mi się serio podoba. Usunąłem X-ray'a i Obiecuję że nigdy nie będe go używał a jeśli będę go znowu używał ktokolwiek może dać mi Bana na zawsze.Wiem że to tylko 7 dni ale nie mając kontaktu z serwer nie mam co robić.Przepraszam i proszę a wręcz błagam o UNBan. Przepraszam... :\
1. Zapraszam cię, żebyś zapoznał się z regulaminem. 2. Myślę że popełniłeś błąd pierwszy raz. Jestem za UB.
Odwołanie niezgodne ze wzorem. Jednakowoż treść do mnie przemówiła, przypominają mi się czasy mojego własnego czitowania Skończę misję w Warframe i skrócę bana do 2 dni. _______ Edit: Kara może i będzie skrócona, ale będziemy cię obserwować. Ściany mają oczy.