MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

LikeThatBoss

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika LikeThatBoss, 14 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Nazywam się Krzysztof.
    Dokładny nick w grze: LikeThatBoss
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na Creativie i Survivalu, około 3-4 godzin dziennie.
    Data urodzenia: 15.02.03
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecrafta zacząłem grać w roku 2011, była to wersja 1.5.1.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Serwer CraftApple poznałem we wrześniu 2014 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie zostałem ukarany na serwerze, ani na forum.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem, pełniłem taką funkcję na CraftApple, jak i poza tym serwerem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wiele zmian które chciałem kiedyś wprowadzić zostały wcielone w taki, lub inny sposób. Na pewno dodał bym dodatkowe sloty do survival dla SVip.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomagać graczom w ich problemach.
    Pomagać Moderatorom w utrzymaniu porządku na czacie
    Być dyspozycyjnym
    Pomocnik ma dostęp do komend:
    /kick nick powód - Wyrzuca gracza
    /mute nick długość - Wycisza gracza na wskazany czas
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ często jestem na serwerze i jestem już wyczulony na różnego typu wykroczenia. Bardzo chętnie pomagam graczom i spędzam dużo czasu na serwerze TeamSpeak3.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę dążył do tego, aby obie strony konfliktu, były zadowolone z wyniku sporu.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się że posiadam owe umiejętności, bardzo lubię współpracę z ludźmi i różne tego typu prace.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Krzysiek, mam 13 lat. Interesuje się przede wszystkim lotnictwem, ale również muzyką. Kocham podróże, byłem już w wielu miastach Ameryki Północnej i Azji. Gram również w wiele gier, ale Minecraft jest moją ulubioną i właśnie tej grze poświęcam najwięcej czasu i uwagi.
    Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu myśle że w godzinach 19/20 - 21/22 Weekendy 13/14 - 16/17. Ale to tylko szacunki. A w wakacje, dłużej.
    Umotywowanie podania: Nadal czuje się pomocnikiem, uwielbiam serwery CraftApple, a przede wszystkim społeczność. Po powrocie na serwer usłyszałem tyle miłych słów, za które jestem bardzo wdzięczny.

Szanowną Administrację, proszę o uchylenie punktu A regulaminu.
    Dziękuję za przeczytanie mojego podania. Życzę miłego dnia/wieczoru.

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak na razie tylko tyle :)
    @edit:
    Teraz jest git ^^

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika.
    Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Z przykrością zawiadamiam, iż Administracja nie zdecydowała się na uchylenie § 9. Ekipa i Administracja pkt. 8 a) Regulaminu CraftApple dot powrotu do Ekipy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę