Kontynuacja wątku [UB] Wojowinek 1.Nick z gry: Wojowinek 2.Data otrzymania bana: 2016-08-19 ok. 22:00 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Na serwerze survival wyszedłem z areny za pomocą komendy /spawn, po tym jak osoby z którymi walczyłem zostawiły mnie i przestały atakować. Powód: Logout (/spawn) 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wszystko jest napisane w poprzednim odwołaniu http://craftapple.pl/forum/thread-8264.html Kontynuuję ten wątek z powodu że został on po raz kolejny przedwcześnie zamknięty oraz chciałbym powiadomić że piszę te wątki tylko dlatego że nie rozumiem za co jest ten ban i nie uważam że nie wszystko zostało jeszcze powiedziane. Chcę otrzymać pełną odpowiedź dlaczego? za co? itp. Chciałbym też powiedzieć że w tym poście http://craftapple.pl/forum/thread-7789-post-52422.html#pid52422 nie jest napisane nic co by odpowiedziało na moje pytania. I jeszcze raz proszę o dokładne przeczytanie mojego odwołania.
A zatem ostatni raz powtórzę to co było Ci już mówione nie raz. 1. Za co ban ? Za zniknięcie podczas walki. 2. Dlaczego ban ? Ponieważ to przewinienie traktowane jest jako "Wykorzystywanie wszelakich błędów, bugów serwerów Minecraft Craftapple Network lub gry Minecraft,", za które wg Regulaminu należy się kara "(§ 4. Pkt. 6) W zależności od stopnia wykroczenia i powagi błędu - ban od 12h do 14 dni.", która zgodnie z § 14 pkt.1 Regulaminu została doprecyzowana w Ogłoszeniu [Survival][Skyblock] "Log out"/Wyjście podczas walki 3. Regulamin nie zostanie zaktualizowany ponieważ jest to sytuacja tymczasowa. W celu doprecyzowania zostało umieszczone Ogłoszenie w stosownym dziale Forum. Ban pozostaje. Uprzejmie informuję, iż każdy kolejny wątek napisany w tym temacie będzie uznany za spam i potraktowany odpowiednio z Regulaminem.
A więc tak, według mnie można by było skrócić tobie bana, ponieważ sam się przyznałeś, wysłałeś film po to aby być ubezpieczonym w razie takich sytuacji. Decyzje pozostawiam administracji.
antexol, nie bądź jak pat, nie baw się w admina. Skoro już 3 raz jest wniosek o ub odrzucany to chyba oczywistą sprawą jest, że kolejne wątki nic nie zmienią.