MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik KubAXGameR

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika KubAXGameR, 28 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KubAXGameR

KubAXGameR Gość

Imię:Jakub
    Dokładny nick w grze: KubAXGameR
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze dziennie tak z 4-6 godz. z przerwami. Najłatwiej mnie znaleść na waszym serwerze/survival/skyblock lub na moich/podserwerach gdzie gram z kolegami...
    Data urodzenia: 30/07/2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:6-7lat
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy ;)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Oczywiście byłem HeadAdminem Na starym serwerze : ******
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym rozwinąć tryby minigierek : SkyWars, BedWars, MasterBuliders itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Tłumaczenie spraw graczom, Sprawdzanie i pilnowanie chatu Ewentualnie muty, kicki za obrażanie/bluzgi.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:To proste, ponieważ lubię wasz serwer ;)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będę prosił o spokój, dojdę do przyczyny. Ewentualnie zwrócę się o pomoc do Reszty Administracji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście ,że tak na wielu serwerach nauczyłem się współpracy. Jestem miły, Trudno mnie zdenerwować ;)
    Opisz swoją osobę:Jestem miłym i spokojnym graczem minecrafta, oraz bardzo lubię jeździć rowerem. Często jestem w domu, w soboty i niedziele wychodzę z kolegami na stadion i na rowery. Na serwerach minecraftowych mam spore doświadczenie Pluginowe/Techniczne. Lubię pomagać innym oraz zawiązywać nowe sojusze. Nie lubię graczy Wywyższających się, ponieważ uważam, że wszyscy są równi siebie. Bardzo dużo wkładam pracy by swoje zadanie wypełnić w 100% dokładnie.
    Określ swoją dyspozycyjność:Jeżeli będę natychmiast potrzebny na serwerze podaję swój skype : kubaxgamer lub facebook : KubaGraczyk Będę dostępny w większości godzin poza szkolnymi w roku... :p
    Umotywowanie podania: Mam nadzieję , że uda mi się przejść dalej ponieważ posiadam sporom wiedzę o minecrafcie i o większej ilości jego graczy. Trzymam kciuki za siebie. Pozdrawiam Administrację oraz resztę[/size][/font] serwera!

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Reklama w podaniu.

Na nie.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Brak odpowiedzi (-)

Dalej nie pisze reklama w podaniu lepiej usuń to zanim to ktoś zobaczy. (-)

To napisz taką propozycję. (-)

Bardzo ubogo, brak komend pomocnika. (-)

ohho aleś podał argument. (-)

Wszystko fajnie tylko nie miałeś tu podawać swojego skype ani facebook`a, tylko w przybliżeniu podać ile możesz po święcić czasu serwerowi. (-)

JESTEM NA NIE.

4. papiez_Polak

papiez_Polak Użytkownik

Docenione treści:
    0
    nie wiem w jakich godzinach grasz ale na chacie cie nie widziałem nigdy :)

5. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Minusy:
    1. Reklama serwera w podaniu...
    2. Konto założone wczoraj lub dzisiaj
    3. Dopiero zacząłeś grać na tym serwerze, i już składasz podanie?
    4. Złamałeś regulamin...
    5. Podanie się zlewa... Mógłbyś dodać jakieś kolorki ;/

Plusy:
    Nie ma ;/

NIE

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jeśli naprawdę jesteś zainteresowany dołączeniem do Ekipy to pograj trochę u Nas, daj się poznać Społeczności CraftApple. Pokaż, iż pomaganie jest Twoją drugą naturą.
    Zapoznaj się z Regulaminem.

Zapraszam do napisania Podania za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę