Imię:Jakub Dokładny nick w grze: KubAXGameR Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze dziennie tak z 4-6 godz. z przerwami. Najłatwiej mnie znaleść na waszym serwerze/survival/skyblock lub na moich/podserwerach gdzie gram z kolegami... Data urodzenia: 30/07/2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:6-7lat Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Oczywiście byłem HeadAdminem Na starym serwerze : ****** Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym rozwinąć tryby minigierek : SkyWars, BedWars, MasterBuliders itp. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Tłumaczenie spraw graczom, Sprawdzanie i pilnowanie chatu Ewentualnie muty, kicki za obrażanie/bluzgi. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:To proste, ponieważ lubię wasz serwer W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będę prosił o spokój, dojdę do przyczyny. Ewentualnie zwrócę się o pomoc do Reszty Administracji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście ,że tak na wielu serwerach nauczyłem się współpracy. Jestem miły, Trudno mnie zdenerwować Opisz swoją osobę:Jestem miłym i spokojnym graczem minecrafta, oraz bardzo lubię jeździć rowerem. Często jestem w domu, w soboty i niedziele wychodzę z kolegami na stadion i na rowery. Na serwerach minecraftowych mam spore doświadczenie Pluginowe/Techniczne. Lubię pomagać innym oraz zawiązywać nowe sojusze. Nie lubię graczy Wywyższających się, ponieważ uważam, że wszyscy są równi siebie. Bardzo dużo wkładam pracy by swoje zadanie wypełnić w 100% dokładnie. Określ swoją dyspozycyjność:Jeżeli będę natychmiast potrzebny na serwerze podaję swój skype : kubaxgamer lub facebook : KubaGraczyk Będę dostępny w większości godzin poza szkolnymi w roku... Umotywowanie podania: Mam nadzieję , że uda mi się przejść dalej ponieważ posiadam sporom wiedzę o minecrafcie i o większej ilości jego graczy. Trzymam kciuki za siebie. Pozdrawiam Administrację oraz resztę[/size][/font] serwera!
Brak odpowiedzi (-) Dalej nie pisze reklama w podaniu lepiej usuń to zanim to ktoś zobaczy. (-) To napisz taką propozycję. (-) Bardzo ubogo, brak komend pomocnika. (-) ohho aleś podał argument. (-) Wszystko fajnie tylko nie miałeś tu podawać swojego skype ani facebook`a, tylko w przybliżeniu podać ile możesz po święcić czasu serwerowi. (-) JESTEM NA NIE.
Minusy: 1. Reklama serwera w podaniu... 2. Konto założone wczoraj lub dzisiaj 3. Dopiero zacząłeś grać na tym serwerze, i już składasz podanie? 4. Złamałeś regulamin... 5. Podanie się zlewa... Mógłbyś dodać jakieś kolorki ;/ Plusy: Nie ma ;/ NIE
Jeśli naprawdę jesteś zainteresowany dołączeniem do Ekipy to pograj trochę u Nas, daj się poznać Społeczności CraftApple. Pokaż, iż pomaganie jest Twoją drugą naturą. Zapoznaj się z Regulaminem. Zapraszam do napisania Podania za miesiąc. Kandydatura odrzucona.