Imię:Aleksandra Dokładny nick w grze: KupMiZelka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejziennie w grze przebywam ok. 3-4 godzin z przerwami a najwięcej przebywam na survivalu oraz creativie. Data urodzenia:2005.01.26 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014.06.15 wersja 1.10. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.02.16 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak raz za nieumyślną reklamę serwera. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić to by każdy ze sobą się zgadzał. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Ma za zadanie pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszać wszelkie problemy/usterki dla Administratora, pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera. wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemlatego by pomóc ekipie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyjaśnię problem z graczami a następnie postaram się o pogodzenie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Bardzo lubię czytać. Jestem żywiołowa i zabawna.Lubię też grać na komputerze i wychodzić na dwór.Uwielbiam uczestniczyć w różnych konkursach w szkole.Zawsze pomagam i staram się ogarnąć wszelkie usterki lub konflikty. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem zawsze chętna do wykonywania mojej pracy.Jeżeli muszę coś zrobić od razu za to się zabieram. Umotywowanie podania:Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam osoby czytające moje podanie.Pozdrawiam ekipę i adminów serwera.
Jestem na NIE. Powód? - Nie widzę jak pomagasz - Nie udzielasz się na forum - Podanie się zlewa - Miałaś bana
Wydaje mi się, że jednak mimo bana potrafię ogarnąć serwer. Dodam że podanie się nie zlewa iż napisałam go jak najbardziej potrafię. Pozdrawiam
Na początek polecam przeczytać regulamin ze względu na informacje które są zawarte w nim dotyczące osób które składają podanie na pomocnika. Link: REGULAMIN Treść podania jest bardzo uboga, przez co można stwierdzić, iż masz ubogi zasób słów. Gdy tylko spojrzysz na tą prace, od razu spostrzegasz błędy stylistyczne. Gdy już się "wczytasz" w treść podanka można wyłapać z niego błędy interpunkcyjne które zostały popełnione w błahych miejscach. Pisząc następne podanie zwróć szczególną uwagę na to, aby po każdym zakończonym zdaniu, po kropce nadać spacje, a także wzbogać treść w słowa, bo jest ich tu naprawdę bardzo mało. [TAK DLA PRZYPOMNIENIA]
Chodzi raczej o wykorzystanie edytora na forum. Nie jest to wymagane lecz dobrze robi dla podania. Przykład: Pytanie: Odpowiedź. Pytanie: Odpowiedź. lub jak się na tym nie znasz Pytanie: Odpowiedź. Pytanie: Odpowiedź. Jak napisano wyżej. Wg wyżej zacytowanego fragmentu regulaminu nie masz możliwości dołączenia do ekipy serwera. Moją uwagę zwrócił jednak punkt, w którym opisałaś siebie. Jeśli napisałaś tam prawdę, to mogę ci powiedzieć że takich osób nam potrzeba.
W 2014 nie było czegoś takiego jak Minecraft 1.10 Widać, że skłamałaś :/ Miałaś bana, przez co udowodniłaś wtedy ,że nie znasz regulaminu. Raz Cię widziałem na Survival Przykro mi, ale nie odemnie szansy nie dostałaś. Powodzenia za miesiąc.