Imięawid Dokładny nick w grze:Nikeyon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Na serwerze jestem w określone jestem dostępny prawie cały czas. Data urodzenia:8.1.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecraft zacząłem grać w roku 2011 na wersji 1.5.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1.7.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forumostałem raz bana za XRay ,ale już się nie tykam tego cheata. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftappleroponowałbym dodanie minigierek jak np. :Skywars,party games,Hide -n- Seek Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomaga odnaleźć się nowym graczon ,którzy zawitali na serwerze,udzielają pomocy w craftingu itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać graczom wtedy czuję bardzo dobrze. Byłem kiedyś adminem na serwerze ,lecz to było dawno temu. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na przykład gdy na serwer wszedł griefer powiedziałbym ,żeby nie panikować i,że wszystko będzie dobrze.Gdyby nie zadziałało mam komendę /mute lub /kick . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak najbardziej każdy z kim gram na serwerze mówi mi ,że miło mu się ze mną gra. Opisz swoją osobę:Nazywam się Dawid.W Miencraft wolę grać na serwerach niż na Singleplayer. Mam dobre oceny ,a moja średnia to 4,7.Bardzo lubię grać z kolegami.Oprócz tego lubię jeździć na deskorolce i rowerze. Określ swoją dyspozycyjnośćd 19.00 od piątku do 20.00 w niedzielę. Umotywowanie podania:Mam nadzieje że,dacie mi szansę.Na pewno gdy mi ją dacie nie zawiodę was.Życzę wam miłego dnia !
Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forumostałem raz bana za XRay ,ale już się nie tykam tego cheata. Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział, że nie masz już szansy na dostanie się do ekipy.
W podaniu jest bardzo dużo błędów interpunkcyjnych, stylistycznych, a także literówek. W grze nie widzę Cię za często, jednakże możemy grać w innych godzinach. Co do twojej osoby nie mam zastrzeżeń, jednakże warto, abyś przeczytał to: REGULAMIN Dla jasności: