Imię:Aleks Dokładny nick w grze:AlexTheFox1616 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative,Skyblock Przebywam około 2 godz dziennie i więcej Data urodzenia:16 Listopada 2000r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja 1.7.4 2014 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014(kilka dni po rozpoczęciu gry w Minecraft Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym aby Vip i Svip był na zawsze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick , Prefix /Ban Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ na serwerze zawsze widze dużo przekleństw a nie ma w tamtej chwili Ekipy Administracyjne W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:za każde pr ekleństwo będzie Kick a za 3 kicki Mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Miły Czasami Lubie pożartować. Lubie SięUbieraćtak jak chcę zazwyczaj na czerwono.Znam Dużo Gier Ale w Nie wszystkie gram. Bardzo uwielbiam Halówki z firmy Nike i Adidas żadko mam okazję na ich kupno.Interesuje się Piłką nożną , Siatkówką , Koszykówką i Biegiem. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem czasami denerwujący Umotywowanie podaniaroszę Dodajcie mnie do Ekipy CA nie wiedziałem zabardzo jak określić dyspozycyjność ale jeżeli będe w ekipie to będzie lepiej. Proszę , Nie Pożałujecie!<zasypia>
Brak znajomości regulaminu. Brak znajomości praw i obowiązków. Kiedy ostatnio byłeś na SB? Bo przez 2 miesiące na czacie się nie odezwałeś. Kup sobie słownik.
Troche Dziwnie Tak Troche Bardzo Troche Piszesz Lol. I jeszcze to: "Umotywowanie podaniaroszę Dodajcie mnie do Ekipy CA nie wiedziałem zabardzo jak określić dyspozycyjność ale jeżeli będe w ekipie to będzie lepiej. Proszę , Nie Pożałujecie!" xDDDDDDDDD Oczywiście Nie Pożałujemy Odrzucenia Tego Podania. Wiek pewnie fałszywy, a w "Opisz swoją osobę" miałeś opisać swój charakter, a nie jak się ubierasz, co lubisz.. :E Każdy zna odp.
Jestem na GRUBE NIE, bo nie chce mi sie wierzyc ze na CA grasz tyle jak ja bardzo dlugo gram a poza tym slabo napisales to umotywowanie
Nie znasz obowiązków Pomocnika lub zapomniałeś je wypisać. Podanie zawiera błędy i jest mało czytelne. Napisałeś na forum tylko 1 post i ani razu nie widziałem Cię na serwerze. Jestem na NIE.