MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie na Pomocnika]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Bialy96, 12 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bialy96

Bialy96 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Imię: Maciej
    2. Dokładny nick w grze: krvl_bialy
    3 .Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie to około 4h, najchętniej lubię sobie pobudować na creative <3
    4. Data urodzenia:1996
    5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:eek:k. 2012, wersja gry 1.1
    6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 tygodnie +/-
    7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie ! :)
    8. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Szczerze nic, jeśli by mi się udało dostać do administracji głównie bym ogarniał ludzi/czat, jeśli będzie potrzeba to napisze pluginy/skrypty.
    9. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: 1. Pomagać (wszystkim graczom, moderatorom itp.) 2. Być cały czas przygotowany przykładowo na jakieś zadanie od administracji. 3. Być aktywnym na serwerze i na forum.
    10. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ przez ostatnie 2 tygodnie spędzam dużo czasu na waszym serwerze. Jest doskonale zrobiony, lecz bardzo rzadko widze kogoś kto by mógł pomóc, ja jako osoba pełnoletnia pracująca w domu mam Dużoo czasu na takie rzeczy, a po drugie jestem spokojną osobą która potrafi prawie wszystko wytłumaczyć. ( Nie boję się wyzwań :) )
    11. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze wysłuchuje obu graczy, jeśli to nic nie pomoże, wykorzystuje swoje komendy, albo konsultuje się z innym administratorem.
    12. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Na wielu serwerach byłem technikiem, adminem, a nawet Właścicielem.
    13. Opisz swoją osobę: Tak więc jestem szalonym chłopem, kreatywnym, wyrozumiałym, tolerancyjnym, ambitnym. Teraz czas na wady, prawda? Tak więc zaczynam: czasami wredny i egoistyczny, , uparty, nadgorliwy. Zajmuję się tworzeniem/aranżacjom wnętrz. Mieszkam w Sosnowcu (wiem, dziwne i niezbyt lubiane miasto). Nie lubię siedzieć tylko w moim mieście, więc co chwila gdzieś chodzę. Jestem aż nazbyt aktywną osobą. Siatkówka, piłka nożna, gry, rysunki, muzyka, po prostu wszystko. Staram się doskonalić w moich pasjach i dążę do celu. Mam swoje własne poglądy i zawsze stoję przy nich uparcie i nic, ani nikt nie jest w stanie mnie przekonać do czego innego. W Minecraft'a gram od wersji 1.1(czyli gram już kilka lat). Na tym serwerze gram niezbyt długo. Jeszcze czytacie? Gratuluję.
    Określ swoją dyspozycyjność:Szczerze mogę wbić kiedy tylko chce ;v
    Umotywowanie podania: 4.Jednym z najważniejszych jest, że ostatnio spotykam się z osobami, które non stop przeklinają, obrażają i cheatują. Chciałbym żeby takich osób było coraz mniej i gdybym miał rangę to, by mogli się mnie posłuchać,bo do tych czas pisali coś takiego: "nie jesteś w administracji, nie możesz się wypowiadać", a jeśli nie to bym mógł ich prawidłowo ukarać. Ostrzeżenie, mute, kick, albo ewentualnie ban.

Reklama
  2. SzusteR

SzusteR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sorry ale jestem na Nie

- Podanie ciężkie do odczytania
    - Brak aktywności na forum
    - Na serwerze Cię nie widziałem

3. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    Według mnie podanie całkiem całkiem
    Lecz brak aktywności na forum i nie widzę cię na serwerze .

4. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomocnik jak sama nazwa wskazuje ma pomagać. Wskazywać odpowiednią drogę początkującemu klientowi serwera, a także upominać wszystkich graczy którzy w jakikolwiek sposób naginają REGULAMIN serwera.
    Pomocnik przez większą część swojej gry musi patrzeć na chat i odpowiadać na pytania graczy, pomagać w ich problemach, wyłapywać oszustów, a przede wszystkim KARAĆ OSOBY ZACHOWUJĄCE SIĘ NAGANNIE.
    Pomocnik ma obowiązek pomóc nawet swojemu największemu wrogowi na serwerze. Nie może, pomagać tylko swoim ulubieńcom, a resztę graczy mieć w głębokim poważaniu.

Pisząc podanie, osoba która je składa robi 1 krok w kierunku wejścia do grona ekipy, lecz nie zawsze samo podanie gwarantuje otrzymania statusu POMOCNIKA.
    Gracz musi się napracować na to, by zostać POMOCNIKIEM, by móc reprezentować jako członek ekipy serwera cały serwer i wszystko związane z nim.

PRZYSZŁY POMOCNIK MUSI ZAPOZNAĆ SIĘ Z TYMI INFORMACJAMI:

INFORMACJE & KOMENDY

Przyszły pomocnik musi przede wszystkim zapoznać się z regulaminem serwera.

REGULAMIN: KLIKNIJ

Moim osobistym zdaniem na tą chwilę nie jesteś w stanie pełnić tej funkcji ze względu na to, iż:

1) Grasz bardzo krótko na serwerze, przez co większość graczy Cię nie zna. Zapoznaj się z regulaminem serwera, z komendami, obowiązkami, a także daj się poznać graczom. Pozwól im, wyrobić sobie o tobie opinie, by móc potem zdecydować czy nadajesz się na stanowisko POMOCNIKA na tym serwerze, czy też nie.

2) Popracuj nad gramatyką, ortografią, a przede wszystkim składniom zdań. Twoje wypowiedzi muszą być pełne, uzasadnione, a także logiczne.

3) Pomagaj graczom w grze jak i na forum. Postaraj się unikać kłopotów, zatargów z innymi klientami serwera. Nie podpadaj ekipie, a przede wszystkim ADMINISTRACJI.

4) Spróbuj udzielać się więcej na forum. Pomagaj, wyrażaj swoje opinie na dany temat, lecz nie narzucaj innym swoich poglądów.

5) W następnym miesiącu popracuj nad treścią podania. Wzbogać treść w słowa, ubarw treść, a także nie stosuj emotikonów w podaniu, ponieważ brzydko to wygląda.
    Staraj pisać się rozbudowane zdania, unikaj błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę