Imię: Szymon Dokładny nick w grze: cewak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu spędzam na survivalu zazwyczaj 4 do 5 godzin. Data urodzenia: 31dzień 12miesiąc 2002 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w minecrafta zacząłem w 2012 roku a wersje minecrafta, w jakiej zaczynałem to była wersja 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na craftapple gram już ponad 1 rok, ale z powodu wyjazdu ten rok się o jakieś 3 miesiące skraca. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy niebyłem karany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem Craftapple jest fajnym serverem i w nim już nic nie trzeba zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada obowiązki takie jak: 1. Powinien byc zawsze na pomoc gracza. 2. Z całych sił wkładać się w rozwój i życie servera. 3. Powinien reagować na wszelkie złamanie regulaminu. 4. Powinien być często aktywny na forum i na serverze. 5. Nie powinien lekceważyć porad i obietnic złożonych dla graczy i dla administracji. Pomocnik posiada komendy takie jak: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza pomocnik posiada też inne kmendy ale ich niewymieniłem Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać graczom, odpowiadać na ich pytania i łagodzić pomiędzy nimi spory pomagać im w komendach i tłumaczyć im aby pomagali też sobie nawzajem . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram się dojść pomiędzy graczami co, się stało, popisać z nimi i się dopytać jak już się dowiem, co wydarzyło, się staram, konflikt rozbić i rozwiązać. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Chodzę na wiele zajęć sportowych między innymi pływalnie i siatkówkę nasi trenerzy uczą nas idealnej współpracy pomiędzy sobą i koordynacji. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: Cześć mam na imię Szymon urodziłem się w Olecku. Interesuje się matematyką i polskim mam wiele hobby jednym z nich jest kolekcjonowanie kapsli. Kocham spędzać czas na świerzym powietrzu chodzić do kina jeździć rowerem i spędzać masę czasu ze znajomymi. Poza tym lubię też zwierzęta, uwielbiam przebywać w ich towarzystwie. Jestem wolontariuszem i zawsze znajduje czas dla pomagania ludziom. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność to jest ts i Skype spędzam tam masę czasu i jak jest coś ważnego można się tomie zgłosić zawsze odbiorę . Umotywowanie podania: Zawsze dążę do celu, staram się wkładać wszystkie siły w prace którą robie. Zawsze myślę pozytywnie i choć coś nie wyjdzie, staram się to naprawić.
Witaj Szymon! Widzę, że raczej nie grasz na Craftapple zbyt długo. Przynajmniej tak dla mnie to wygląda! Na start chciałbym Ci powiedzieć, że jestem na NIE. Dlaczego? Wszystko opisałem poniżej! Zapraszam do lektury. -nigdy Ciebie nie widziałem na survivalu, przynajmniej nie widziałem, abyś się udzielał na czacie, a co za tym idzie - nikomu nie pomogłeś. -zarejestrowałeś się wczoraj. -mogłeś zastosować jakieś kolory czy pogrubienie, aby podanie stało się miłe dla oka. -pomocnik nie posiada innych komend! Te są jedyne, więc moim zdaniem chyba nie czytałeś podstawowych informacji, albo nie czytałeś ich uważnie. Twoje podanie posiada masakrycznie dużo literówek i błędów. Przed wciśnięciem przycisku ,,Napisz wątek" powinieneś sprawdzić wszystkie swoje błędy i je poprawić. Jeśli nie znasz ortografii - nie pisz podania bo to na nic. Chłopie, jeżeli grałeś rok to czemu Cię w ogóle nie widziałem? Miałeś może jakieś inne nicki? Z drugiej strony jestem na TAK. -twój wiek, -posiadasz TSa oraz Skype dzięki czemu można się z Tobą skontaktować, -twoje umotywowanie dało radę i przekonało mnie, -'podobno dużo czasu przebywasz na survivalu' (4-5h), -nie byłeś nigdy karany, Jednak mój ostateczny głos mówi NIE, spróbuj ponownie za 30 dni. Staraj się być widocznym na czacie, poprawić błędy i być bardziej aktywnym na forum, a może będzie jakaś szansa.
okej ale czy bym w tym pszyszłym podaniu mugł napisać to sam co opisz siebie co najmniej w 5 zdanich rozbudowanych ?? bo niechce o sobie zmyślać XD
Niestety fakt, iż nikt Cie nie kojarzy może świadczyć o tym, iż nie zawiele pomagasz innym GraczomCraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona. PS Co to Twojego pytania to zmyślać nie musisz, ale pewnie przez miesiąc uda Ci się napisać o sobie 5 zdań.