Imię: Michał Dokładny nick w grze: ShyPoudy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze dziennie przebywam ok. 5 godzin (W zależności od codziennych obowiązków), najchętniej gram na Creative. Data urodzenia: 04.04.2002 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011 rok Wersja: BETA 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1 rok temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym ulepszać relacje między starszymi użytkownikami, a młodszymi. Czasami dochodzi między nimi do spięć, a przecież Minecraft jest dla każdego! Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick (nick) - wyrzuca gracza z serwera. /mute (nick) (czas np: 10min) - wycisza gracza na określony czas. Obowiązki: -Pomoc administracji w zachowaniu ładu i kultury na czacie, -Zgłaszanie wszelkich błędów/bugów/problemów administracji, -Pomoc nowym użytkownikom (komendy), -Uczestniczyć w dyskusjach (serwer/forum), -Dyspozycyjność (dodatkowe czynności wskazywane przez wyższą warstwę administracji). Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: W szczególności aby na serwerze zapanowała przyjemna atmosfera. Chciałbym także pomagać niektórym osobom w ich problemach/konfliktach w grze. Mam dużo ciekawych pomysłów. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spróbuje załagodzić sytuację, sprawdzić kto ma rację, jeśli upomnienie nie pomoże będę zmuszony użyć komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Dobrze nawiązuje kontakty z ludźmi, staram się być zorganizowany, potrafię zachęcić ludzi do działania. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć jestem Michał mam 14 lat i mieszkam w Rzeszowie. W mojej rodzinie jestem samcem-alfa. Mam dużo zainteresowań między innymi sport (pływanie, unihokej, jestem miłośnikiem gier komputerowych). Wrażliwy i odpowiedzialny, staram się każdą sprawę doprowadzać do końca. Nigdy nie używam wulgarnych słów, pomagam każdemu w potrzebie. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny 24/6, a na skype zawsze służę pomocą. (Skype: ardon162) Umotywowanie podania: Proszę pozytywnie rozpatrzeć moje podanie. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ Minecraft jest odskocznią od codzienności. Chciałbym poczuć, że robię naprawdę coś ważnego i dobrego. Nie wiem co mógłbym jeszcze dodać, proszę mi zaufać, a ja z mojej strony postaram się nie zawieźć waszego zaufania. ;-) Pozdrawiam! ShyPoudy <mam_pomysl>
Hejo ShyPoudy Zaczynajmy oceniać Twoje podanie: -Nie gram zbytnio na Creative, a jeśli nawet to Cię nie widuję. Nie wiem czy pomagasz, czy nie. O tym niech zadecydują gracze tego trybu. Do reszty nie mam jak się przykleić, podanie starannie napisane, nie występują błędy ortograficzne, etc. Mój głos przechodzi na TAK.
Ok wszystko już jest (Do ThreeEyedMaster) Pamiętasz jak naprawiałeś mi działkę z bloków struktur? Dzięki i pozdro ;*.[hr]Dzięki za info Miałem na myśli to, że mam napisać żeby dopisali mi do rangi
Niby ok. 5 godzin, a rzadko Cię widuję. I co w związku z tym? Vip nie zwiększa szansy na zostanie Pomocnikiem.
No Cze Shy, Zaczne tak: -Najczęściej bywasz na Creative -Jesteś w tygodniu/weekendy [jak zauważyłem] od 21. Pomocnik powinien być we wczesnych godzinach, bo nowi gracze rzadko kiedy bywają o godzinach nocnych. Myślę że powinieneś jeszcze trochę pograć przy okazji na survivalu, i nie myśl że mówie NIE. Uważam że powinieneś zapoznać się z innymi trybami, ich standardami, i społecznością. Pograj jeszcze z 3/5 miesięcy, i wtedy się upominaj o rangę pomocnika Pozdrawiam
Rok grasz na CA i do tego na CV? Sorry my friend. Nie widziałem Cię choć raz i przestań nabijać sb postów pod podaniem.
Jestem na NIE. Widziałem jak sam potrzebowałeś pomocy. Nawet jak napisać podanie na pomocnika i czy jest rekru.
Niestety fakt, iż nikt Cie nie kojarzy może świadczyć o tym, iż nie zawiele pomagasz innym GraczomCraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.