Imię:Kuba na drgie mam Jeff Dokładny nick w grze:Xx_Jeff_xX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w dni robocze siedze od 3 do 6 godzin a w Wekeendy od 4 do 8 godzin Data urodzenia: 27.1.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: nie jestem pewien ale chyba dwa lata temu na wersji 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około 3 miesięcy temu Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś zmienić na Craftapple: jest tylko jedna rzecz a mianowicie to straszne lagi które utrudniają gre Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: komendy : /kick - wyrzuca danego gracza np. za nietykiete /mute - wycisza gracza na dany czas gdy odtrzezenia i kicki nie pomagają Pomocnik ma obowiązki -Pomagac administracji ogarniać czat -Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. -Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Dlatego ze czasami jestem swiadkiem kłótni.Chciałbym pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu graczy i upewnie sie ze mówią prawde oraz wysłucham swiadków jesli będą Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam taką umiejętnosć. Opisz swoją osobę (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam sie Kuba,Jeff na drugie mam 17 lat i chodze do technikum.Mam brata starszego o rok.Moim ulubiinym przedmiotem szkolnym to matematyka.Interesuje sie sportem takim jak piłka nożna.Jestem dosć inteligentny i jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Określ swoją dyspozycyjność:Często siedze na creativie jak i na forum.(nie miałem pomysłu jak tu napisać) Umotywowanie podania: jak józ muwiłem chce pomagac innym.Chce spróbowac czegos innego.Trzymam za was kciuki Pozdrawiam: Jeff
Kłamstwo z wiekiem. Podanie brzydkie z wyglądu jak i treści. Złóż podanie za miesiąc, lecz postaraj się bardziej.
No kolego, widzę tutaj trochę ort. i int. nie bardzo jak na technikum. Tak trochę jak byś pisał to na szybko. No małe NIE.
Jestem na NIE! Nie widziałam Cię na serwerze. Zacznij udzielać się jak i na serwerze jak i na forum. Pokaż, że Ci zależy! Pomijając sprawę z aktywnością- dużo błędów ortograficznych i słabo rozwinięte zdania. T-T
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał innym Graczom CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.