Imię: Jakub Dokładny nick w grze: Deadfox Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W dni robocze od 3 godzin do no wiecie, zależy od tego ile zadadzą. W weekend to tak z min. 5 godzin Data urodzenia: 30 marca 2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w MINECRAFT i wersja: Sierpień 2012r. Wersja to 1.3.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 21 Stycznia 2015 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zapobiec lagom które czasem się zdarzają oraz żebyśmy mieli ogarnięte serwery proxy (pamiętam tą aferę z 03.12.16r. ) Więcej moich pomysłów tutaj KLIK Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia:-Wyjaśnianie działania komend osobom które potrzebują wiedzieć -Zgłaszanie bugów Administracji -Pomaganie moderatorom w czacie -Uczestniczenie w życiu serwera zarówno jak i na forum -Bycie dyzpozycyjnym na serwerze, czyli wykonywać dodatkowe czynności które nam wzkaże moderator lub ktoś z administracji Komendy:-/kick Deadfox spam- Wyrzuca gracza z serwera -/mute Deadfox 24h- Wycisza gracza na podany czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałem doświadczyć czegoś nowego w moim życiu. Chciałbym nieść również pomoc potrzebującym graczom oraz chciałbym też żeby nie było wielkiego spamu na czacie. Ostatnio zauważyłem jak nie ma kogoś z ekipy lub administracji to jest wielki spam. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek wysłucham wersji osób które ze sobą się kłócą, potem jak będą wysłucham świadków, a na końcu wszystko analizuje i osoba/y winna/e dostaje/ą karę zgodnie z taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć wam! Mam na imię Jakub. Interesuję się informatyką, ale też nie zaszkodzi wyjść na dwór pograć w piłkę. Mam w domu kotka Tinusia (Tu luck ci odpowiem że jest to facet) którego bardzo loffciam . Co do moich cech myślę że jestem inteligentną i zabawną osobą jak na mój poziom. Bardzo uwielbiam oglądać filmy fantasy w których można dostrzec bardzo ciekawą akcję. Minecraft jest moją jedną z wielu zainteresowań. Bardzo mi się podoba i uważam że jest to bardzo fajna gra. Uwielbiam budować mechanizmy i różne budowle. Uwielbiam pizze, ciasta i boczuś <3. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem wystarczająco dyspozycyjny, kontakt ze mną możliwy jest przez skype informację dotyczącą jego macie na moim profilu Umotywowanie podania: Wiem że bycie pomocnikiem nie jest łatwe no cóż, ale jak to ktoś kiedyś powiedział... Lepiej spróbować a zwalić niż wcale nie spróbować
Ładne bardzo no ale gdy robiłeś to /kick /mute to żeby ktoś nie pomyślał że chcesz mieć kick i mute xD
Jestem na TAK. ------------------------------------------------------------------------- Podanie bardzo ładnie napisane. Widać, że jesteś osobą sympatyczną i wprost wybraną do bycia pomocnikiem. -------------------------------------------------------------------------
Podanie ładne, przejrzyste, ale zachowanie to już przerasta wszelkie granice, zacznij więcej pomagać. Jestem na NIE
Ja jestem na tak: + Ładnie podanie napisane, czyli się stara i mu zależy Trochę młody, lecz wiek to tylko liczba. Szansę można dać.
Bardzo fajne podanie napisałeś. Nie widuje cię zbyt często na serwerze, ale to tylko drobnostka. Z tego co przeczytałem mogę minimalnie wywnioskować że jesteś sympatyczny i zabawny. Jestem na TAK
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał innym Graczom CraftApple w połączeniu z niskim wiekiem przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.