Imię: Dominika Dokładny nick w grze: nowez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zazwyczaj jestem po kilka godzin dziennie. Nie chcę podawać dokładnych liczb, bo wychodzi bardzo różnie. Najczęściej gram na serwerze Survival, ale pojawiam się też na SkyBlocku i Creative. Data urodzenia: 05.05.1997r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 24/9/11. Wikipedia mówi, że była to Beta 1.8.1. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grałam najpierw jakoś troszeczkę dwa lata temu, a aktywniej od maja bieżącego roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy. :O Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym doprowadzić na serwerze do ładu i harmonii i do tego, żeby gracze byli w jak najwyższym stopniu zadowoleni z gry na Craftapple. Czyli aktualnie brak konkretnych zmian, wyjdzie w praniu Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada dostęp do komendy /kick i /mute. Z obowiązków, to oczywiście pilnowanie czatu i tego, co dzieje się na serwerze, pomoc graczom oraz przekazywanie informacji o problemach dla wyższych rang. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Często przebywam na serwerze w późnych godzinach i widzę sytuacje, w których przydałby się pomocnik, którego aktualnie nie ma. Chciałabym móc w jak najwyższym stopniu angażować się w sprawy serwera i być pośrednikiem między graczami, a administracją, gdy brakuje im głosu. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wydaje mi się, że potrafię obiektywnie spojrzeć na sytuację i wyjaśnić sprawę między stronami konfliktu oraz dołożyć wszelkich starań, by doprowadzić do zgody. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Nie raz musiałam pracować z ludźmi w normalnym życiu, jak i na serwerach Minecraft. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak już wyżej pisałam: Jestem Dominika, ale wolę, jak mówi się do mnie nowez . Mam 19 lat, studiuję, ale raczej nie to, co bym chciała. Jestem osobą wesołą, często nieśmiałą, lubiącą spotkać się ze znajomymi, czy grać w bingo dla beki. Szukam nowej pasji w życiu, bo poprzednią (muzykę, grę na instrumencie) zakończyłam razem z liceum. Interesuję się nowymi technologiami, trochę kosmosem i jak chyba wszyscy muzyką. Marzę o tym, by w przyszłości móc robić to, co kocham, a nie męczyć się w robocie po 8 godzin, zajmując się czymś czego nie lubię. Nie wiem co tu więcej napisać, jak macie jakieś pytania, to piszcie. Określ swoją dyspozycyjność: Zazwyczaj jestem na serwerze codziennie w godzinach wieczornych, zdarza się, że jestem też późniejszym wieczorem/nocą. Umotywowanie podania: Myślę, że nie pożałujecie przyjęcia mnie do ekipy, postaram się was nie zawieść
Polecam tego allegrowicza, przyjazna osoba, bardzo aktywna (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) na czacie oraz na serwerze teamspeak gdzie pomaga nowym graczom, którzy chcą zgłębić tajniki klocków. Jestem na duże tak!
Nowez jest idealna osób na Pomocnika. Ładne podanie, zna sie na rzeczy, ma dystans do Siebie, wchodzi na kanały pomocy na TeamSpeak3 Miło sie z nia rozmawia, jest aktywna na serwerach. Powodzenia Admin.
Dooo dooo do dominikana oczywiście, że na T-A-K, miła, uprzejma, sympatyczna, noi pomocna, same zalety!
Na forum masz tylko trzy wartościowe posty: dwa pod podaniami i jeden pod skargą. Poza tym nie masz żadnych sensownych wypowiedzi. Twoje jedyne wątki? Przywitanie oraz podanie na pomocnika. Naprawdę, od 25.04.15 mogłaś być bardziej aktywna. (i tak się dostanie, faworyzacja)
Rozmawiam już trochę z nowez na Teamspeaku i jestem pewny, że jest to osoba, która daje z siebie 110%, dąży do wyznaczonych celów i mogłaby się sprawdzić jako Pomocnik MC. Jest kulturalna, miła, życzliwa, ale przy tym nie jest sztywna i potrafi zamienić "pracę" na "przyjemność", dzięki czemu ranga się jej tak szybko nie znudzi. Jest osobą dojrzałą, umie załatwić sprawy do końca i potrafi współpracować z innymi graczami. Pomaga nowym graczom i odpowiada na pytania na czacie. Ma świetne poczucie humoru, więc nikt nigdy się z nią nie nudzi. Myślę, że Ekipie CraftApple potrzeba takiej osoby. Jestem na TAK.
Po pierwsze: Dziękuję bardzo wszystkim za opinie pod podaniem, mocno umiliły mi dzień. Po drugie: Mój drogi Zielony. Udzielam się na forum głównie wtedy, gdy widzę taką potrzebę (oczywiście nie mówię tu o Hydeparku). Nie lubię wypowiadać się, gdy mam mało do powiedzenia w danym temacie. Moje posty, które wymieniasz, były dodane w obronie graczy. Może są nieliczne, ale według mnie zawierają 'sensowne wypowiedzi'. A co do daty założenia konta na forum: prawda, mogłam być bardziej aktywna, ale to moje konto było wtedy nieaktywne, bo nie grałam wtedy na serwerze tl;dr Napisałabym to w reputkach, ale niestety nie widzę opcji oceny postu na telefonie.
Niestety fakt, iż można Cie nazwać znajomą Administracji CraftApple przekreśla, na tę chwilę, Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Od takich osób powinno wymagać się dwa razy więcej niż od innych. Jest to niepisaną zasadą od czasów ostatniego pospieszenia się z powiększeniem Ekipy o "znajomą Administracji". Oboje dobrze wiemy, że mogłabyś dać z siebie więcej. Jakoś nie było mi dane zobaczyć, abyś pomagała na czacie więcej niż przeciętni Gracze. Twoja aktywność na Forum jest delikatnie mówiąc znikoma. O wiele niższa niż innych Graczy nie należących do Ekipy. Pograj na CraftApple jeszcze trochę. Daj się poznać innym Graczom, z akcentem na tych spoza Twojej paczki. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem oraz Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika. A jeśli w marcu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona. PS. Jestem przekonany, iż razem z Pajsyn'em napisaliście Podanie dla BeKi. Na zasadzie: "Napiszmy oboje, któregoś z nas przyjmą. <hehehe>"