Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: PL_NeeX_PL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-5h ( w sylwestra spędziłem 14h) Data urodzenia: 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: DATA : 2012 WERSJA : 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 30.12.2016r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym zmienić na craftapple żeby nie dało się bić na działkach, żeby były nowe rangi, chłopak, dziewczyna. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomaganie innym, zgłaszanie bugów, wyjaśnianie konfliktów, wyjaśnianie komend i pomagać w wolnym czasie graczom, administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem dlatego , że bardzo polubiłem i chciałbym pomagać innym graczom w niepotrzebnych konfliktach. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku wysłucham wersji osób, które mają coś do powiedzenia i sprawdze ich screenshoty jak mają. A potem ukaram osoby mutem, lub wyrzuceniem z serwera .
Witaj PL_NeeX_PL wybacz ale Twoje podanie zostanie odrzucone !! Powód? zerowa aktywność na forum, nie widzę żebyś pomagał, widziałem jak wyzywasz innych, grasz na CA 3 dni więc odpowiedź administracji jest oczywista Powodzenia za miesiąc Panstachu321 [hr] Oraz brak wzoru
Witaj PL_NeeX_PL! Graczu mi zupełnie nieznany. Otóż jak sam wstęp mówi - nie widziałem Cię nigdy na serwerze. Całe podanie zlewa się z sobą i staje się nieczytelne. Wolny czas? Co?? Przecież głównym obowiązkiem pomocnika jest pomagać! Ten punkt wykluczył Twoją kandydaturę na serwerze. Grasz tu niemal 3 dni z czego wnioskuję, że nie pomogłeś nikomu lub nielicznej grupie osób. Pograj sobie dłużej, daj sobie czas, pomyśl czy bycie pomocnikiem to akurat zajęcie dla Ciebie, a następnie potem złóż podanie. Połowa Twojego podania została ucięta lub po prostu ułatwiłeś sobie zadanie i usunąłeś ostatnie pytania. Niegrzeczny. Nie ma co dalej się rozpisywać. 100% nie. Spróbuj za 30 dni!
Jestem na NIE! 1.Nie widziałam Cię nigdy na serwerze. 2.Na forum dołączyłeś dzisiaj (01.01.2017). 3.Na serwerze grasz 3 dni (data rozpoczęcia gry 20.12.2016). 4.Podanie jest nieczytelne. 5.Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1-5h ( w sylwestra spędziłem 14h) A gdzie jest podany rodzaj serwera? 6.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem Nie miałeś kiedy być karany po 2 dniach grania. 7.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomaganie innym, zgłaszanie bugów, wyjaśnianie konfliktów, wyjaśnianie komend i pomagać w wolnym czasie graczom, administracji. W wolnym czasie? To jest jeden z jego obowiązków + nie wymieniłeś komend. 8.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem dlatego , że bardzo polubiłem i chciałbym pomagać innym graczom w niepotrzebnych konfliktach. Chciałbym być pomocnikiem dlatego , że bardzo polubiłem (...) Co bardzo polubiłeś? 9.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku wysłucham wersji osób, które mają coś do powiedzenia i sprawdze ich screenshoty jak mają. A potem ukaram osoby mutem, lub wyrzuceniem z serwera . Zły sposób rozwiązywania problemów. 10.Podanie jest nie pełne (nie jest napisane według wzoru). Postaraj się za 1/2 miesiąc/e!
Ja jestem na NIE ponieważ jest nowy na serwerze i jeszcze nigdy nie widziałem żeby komukolwiek pomagał. A poza tym chamsko się zachowałeś tepając się do mnie, ustawiając home i próbując go sprzedać. Co prawda nie jest to karalne ale to nie jest zachowanie godne pomocnika.
Witaj , swoją karierę na serwerze zacząłeś od zwabienia mnie do pułapki, nie jest to oczywiście karalne ponieważ gramy na sv , ale nie jest to wg mnie zachowanie godne gracza który aspiruje do funkcji pomocnika. Jestem na nie, przekonaj mnie przez ten miesiąc że jednak Twoje przeprosiny są szczere. Obiecałeś być ok wobec innych graczy , dlatego przestałem Cię pacyfikować na Twojej działce.
Niestety fakt, iż grasz u nas od niedawna przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.