MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Witam Ponownie

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika MrWheatley, 29 Styczeń 2017.

1. MrWheatley

MrWheatley Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie drodzy gracze craftapple!
    Zrobiłem sobie małą przerwę, aż 3 tygodnie nie wchodziłem do was.
    Jeśli będę widoczny na /list to i nie będę się odzywał miło jakbyście pisali do mnie na /w MrWheatley <tekst>.
    Powodem dla którego coraz rzadziej tu wchodzę, jest to, że zbyt łatwo straciłem tu dobre życie, jak za pierwszych kont _Witek_ itp.
    Okłamałem was graczy i was droga administracjo, czy też ekipo...
    Próbowałem udawać administratorkę, po czym zamiast wyjaśnić co się działo czmychnąłem, a po miesiącu wlazłem jak gdyby nigdy nic z GangWitoslawa i przyznałem się do pierwszego życia.
    Nikt chyba nie zapomni jak po banie na ip kupiłem nowy komputer, aby tu grać po czym powiedziałem jednej ze zbanowanch w tej chwili o nicku którego nie wspomnę, pewnie domyślacie się kto to był (ksywka kot), a potem cały serwer wiedział, że ja to ja, a nie żaden Kacper, który ma 111, czy 12 lat.
    Za to też chciałbym was przeprosić, gdyż udawałem i nawet nie mogłem zachować tego w tajemnicy, ale co było to było.
    Nie dawno pod nickiem MrLittlePony udawałem przy moderatorze Zielonym, (kiedy on mówi, że wie, kim jestem i to jedna komenda) że -nie, nie wiem o kim mówisz... itp.
    Przepraszam cię za to teraz przy wszystkich.Pewnie teraz powinienem się przyznać do wieku, no więc w czwartek (26.01) skończyłem 19 lat, przykro mi, że udawałem albo dzieci, albo, że mam 20.
    Przechodzę kryzysy, związane z wami i chciałbym prosić administrację o to aby już nikt nie traktował mnie jak wroga.
    Mam nadzieję, że się nie obraziliście bo administracja chyba tak naprawdę nikogo nie bierze, aż tak za wroga.
    W każdym razie zdradziłem ten serwer.
    Bardzo mi przykro, ale jak nie stanie się coś co by mnie pocieszyło odejdę.
    Nie chcę robić żadnej afery, żebyście się na de mną rozczulali i dawali pozytywne reputki, i tak większość chce, żebym opuścił ten serwer jak najszybciej.
    No więc dziękuję, że mogłem w skrócie opowiedzieć swą historię i żegnajcie kochani zobaczymy cię w grze.

Pozdrawiam Witold

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wybacz pytanie, ale czy ty przebywasz w domu bez klamek, gdzie karmią z procy?

3. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
  4. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Bardzo dobra postawa Jazminola

@Indianajones1899 xd

5. MrWheatley

MrWheatley Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @indiana: Tak
    @Jazminola: jakbym się nie zapoznał z regulaminem meh |:

6. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Siemanqo! XD

Kojarzysz mi się z sianem :)

Do zobaczenia w grze ;)

7. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    http://screenshot.sh/oB2EATvjbiKDW
    http://screenshot.sh/m9gZ94XVdWYbG
    http://screenshot.sh/oeZ2HvXxlv3AM

I tyle w temacie.

Reklama
  8. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Te, ten to się chyba zgrał z tym patrykiem12, przed czechami miał 12 lat wrócił za niedługo i nagle ma 23 :D

Poleć tę stronę