MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

"Kontrola na kanałach prywatnych"

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 3 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Pozwolę sobie zacząć od tego, iż przeczytałem cały Regulamin TS oraz wszystkie zapiski rozsiane po kanałach informacyjnych na serwerze TeamSpeak.

Przechodząc do meritum chciałbym zapytać:

- Czym jest kontrola kanałów prywatnych przez członków EkipyTS?
    - Na czym polega?
    - Kto ma prawo ją przeprowadzać?
    - Gdzie jest zapisana jakakolwiek informacja o niej?

Uprzejmie proszę o nie zamykanie tego tematu po udzieleniu odpowiedzi ponieważ przewiduję pytania uzupełniające.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Czuję, że moja sprawa pasuje do tego wątku.
    Chodzi mianowicie o to, że pomocnicy najwyraźniej sądzą, że mogą sobie dowolnie naruszać prywatność użytkowników. Przypuśćmy, że zapraszam sobie na kanał paru niezarejestrowanych znajomych. Rozmawiamy sobie o czymś poważnym, powiedzmy, że omawiamy jakieś mocno prywatne kwestie (choćby mówimy o dokładnym adresie zamieszkania). Wchodzi sobie nagle taki pomocnik na kanał, na którym już nie powinno być slotów, jest założone hasło, i sobie taki słucha, pod pretekstem, że przychodzi zarejestrować.
    Nie sądzicie, że rejestracja powinna się odbywać NA PROŚBĘ? Od czegoś są kanały na górze, w których się prosi o rejestrację, a nie każdy musi lubić to, że narusza się jego strefę prywatną. Nazwa- KANAŁ PRYWATNY- coś raczej sugeruje, czyż nie? W tej chwili ekipa rejestruje NA SIŁĘ.
    Skoro pomocnicy mogą sobie tak luzem wchodzić na zablokowany kanał, my mamy prawo ich zwyzywać bez konsekwencji. W końcu oni nasze prawa również naruszyli.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Witaj ThreeEyedMaster.
    Odpowiadając po kolei na twoje pytania.

1. Kontrola kanałów prywatnych jest mówiąc prosto - sprawdzeniem.

2. Polega na sprawdzeniu atmosfery kanału, czy wszystko odbywa się zgodnie z regulaminem, nie ma jakichś naruszeń Regulaminu lub co gorsze "Prawa Polskiego". Aby kontrola się rozpoczęła ktoś musi najpierw zgłosić. - Wymaga wejścia na kanał.

3. Każdy członek Ekipy i Administracji TeamSpeak3 ma prawo ją przeprowadzić.

4. Jest to niepisana, lecz logiczna do przewidzenia zasada Ekipy i Administracji TeamSpeak3.

Mam nadzieje, że rozwiałem wszelkie wątpliwości z powstałym tematem.
    Miłego dnia!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę