1. Nick:Lloyd_Garmadon 2. Wiek:11 lat (prawdziwy wiek to jest) 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3opiero dzisiaj zacząłem, ale będe korzystał 2 godziny lub dłużej 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Tak 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: punkt 3 Dopiero dzisiaj zacząłem 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: na teamspeaku nie ponieważ ciągle mówie że dzisiaj zacząłem, ale na serwerze craftapple.pl 2 razy (wiem że przez to mi się nie uda) 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: tak w skali 5/10 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Dominik. Mam 11 lat. Uwielbiam Komputery, Horrory, Filmy paranormalne i lubie grać w pokemon go. Mam mała rodzinę i również mam brata. Mój najlepszy kolega ma na imię Paweł jest on z mojej klasy. 10. Dlaczego Ty: Przepraszam ale nie rozumiem 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: xXSoniaXx, Ladavi, Marcinek7, pat277 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3omagać nowym na TeamSpeak3, wyjaśniać jak działa Teamspeak, jak rozmawiać z innymi graczami/vipami/svipami (Premium) 13. Czy Przeczytałeś regulamin?:Tak Wiem, że mnie nie przyjmiecie ale warto zawsze próbować Pozdrawiam Lloyd_Garmadon
Po 1 Krótki staż Po 2 Niewyjaśniony pkt 10 (chodziło o to dlaczego ty musisz zostać tym pomocnikiem a nie np. ja :v) Po 3 pat to ekipa TS'a No cóż, jestem na nie.
Jestem na NIE. Zapoznam Ciebie z paroma zasadami: Przed napisaniem podania przeczytaj Regulamin Zapoznaj się z Obowiązkami Pomocnik Pobądź trochę na naszym TeamSpeak3, daj się poznać, postaraj się wchodzić na kanały pomocy. Porozmawiaj z nami, Ekipą lub Administracją, pozwól nam nabrać zaufania do Ciebie. Dokładnie przejrzyj całą zawartość naszego TeamSpeak3, polecam Poradnik moje autorstwa Następne podanie możesz napisać najwcześniej za miesiąc Informuje Ciebie również, że podanie zostanie Odrzucone, ponieważ nie spełnia pierwszego warunku. Powodzenia za miesiąc! Do usłyszenia!
->Zbyt krótki staż. ->Osoba kandydująca na pomocnika nie powinna mieć przeszłości z banem, gdyż wskazuje to na nieprzestrzeganie regulaminu przez daną osobę. ->Co tu nie rozumieć, opisujesz dlaczego twoim zdaniem powinieneś być pomocnikiem. ->I nie czepię się Ladaviego, bo to renowacja ostatnio przeprowadzona, ale kiedy pat był administratorem??? ->Jesteś tego pewny? ->Czy jakbyś pisał CV do jakiejkolwiek pracy też byś napisał że i tak wiesz że Cię nie przyjmą? Przeczytaj, przemyśl, przyswój, zastosuj. Powodzenia za miesiąc. Podanie odrzucone.