Imię:Niko Dokładny nick w grze:nikoldol Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:4-5 godzin, najchętniej przebywam na serwerze mc.craftapple.pl i mc.*********raft.pl Data urodzenia:11.12.2006 (pewnie za młody) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: data 14.07.2014 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:15.06.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym pomagać innym na serwerze i czasami uciszać graczy za spam i brzydkie słownictwo chciałbym też karać oszustów na survival i skyblock W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: posłucham historii wszystkich osób i dojdę do wniosku jaką dać karę Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak, mam taką umiejętnosć Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem miły uczynny umiem rozmawiać z ludzmi pomagam ,jestem zabawny.Mam dwóch przyjaciół i dwóch braci jednego młodszego i starszego. Rodzice czasem mnie chwalą. Dobrze umiem liczyć mówić po Angielsku. Mam bardzo wielu znajomych grających na serwerze : mc.craftapple.pl. Jest mi na tym serwerze bardzo dobrze i zawsze jak jestem zdenerwowany to wchodzę na serwer i czuję się lepiej. Określ swoją dyspozycyjność:Gdy tylko będę na serwerze i Administrator lub ViceAdminictrator wyda mi jakies polecenie to postaram się je jak najszybciej wykonać Umotywowanie podania:Moim zdaniem nadawał bym się na to stanowisko ,ponieważ lubię pomagać innym. [/size][/font] :[size=small])
Chodziło o to na jakich pod serwerach przebywasz np Creative lub Survival. Coś tam ciebie kiedyś w grze widziałem ale to pewnie przez to że siedzę o późnych godzinach więc nie będę patrzył pod tym względem. 1 post na forum- tutaj jest wymagana aktywność więc... Jestem na NIE
Co do poprawki?: Pierwsze co mnie przeraziło i natychmiast mi się rzuciło w oczy to: Osoba starająca się na posadę pomocnika powinna stanowczo znać te zapisy: § 8. Forum Pkt.6 To przekreśliło wręcz całe podanie, jako iż nie zrobiłaś tego specjalnie dostaniesz 20 pkt. ostrzeżenia. Zanim kolejny raz postanowisz napisać pomyśl 10 razy co chcesz napisać, przeczytaj Regulamin.