Imię:Eliza Dokładny nick w grze: zMooi Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Na serwerze przebywam od 2 do 6 godz. zależy od dnia, a najczęściej przebywam na creative. Data urodzenia: 9 lutego 2006 rok (11 lat)(Wiem jestem młoda ale ogarnięta) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam daty rozpoczęcia gry, ale wiem że zaczęłam od wersji 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Na Craftapple gram około połowy roku 2016 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłam ukarana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple : np.na Creative zamiast Działek z dekoracjami, Zbudowało by się coś w stylu mini gier. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik ma obowiązek pomagać moderatorom przy czacie, zgłaszać wszelkie usterki/problemy Administracji, pomagać graczom i wyjaśniać im działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera lub forum, być dyspozycyjnym, pomocnik ma też do dyspozycji dwie dodatkowe komendy: /kick = wyrzuca gracza z serwera /mute = wyciszenie gracza na jakiś czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać, i być trochę ważniejsza od innych. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiałabym z tymi graczami co mają konflikt, wysłuchałabym ich i wyciągnęłabym wnioski i powiedziałabym graczom, aby więcej tak nie robili, lecz jeśli tak by się stało jeszcze raz zkickowałabym ich. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak i to dość duża umiejętność. Opisz swoją osobę: Jestem takim śmieszkiem z 5 klasy. Mam dużo relacji z osobami w różnym wieku. uwielbiam tańczyć Hip-Hop. Lubię też Bardzo eksperymentować z moim laptopem (w nim). Jak czytaliście mam 11 lat, a wszyscy na pierwszy rzut oka, myślą i mówią mi że mam 13 lat. jestem miłą, energiczną i pomocną osobą. Myślę że tyle już wystarczy Określ swoją dyspozycyjność: Jak zawsze, czyli jestem na wszystko gotowa. Umotywowanie podania:Jestem gotowa na wszystko co mi Administracja Powie. Pozdrawiam, Was *^*
Pierwszy post tego konta na forum. Nieciekawie, zważywszy na fakt, że od kandydata na pomocnika wymaga się aktywności zarówno w grze, jak i na forum. Co do tej w grze, nie kojarzę twojego nicku, ergo albo tam nie bywasz, albo coś kręcisz, albo po prostu aktywność jest znikoma. Nikt nie zabrania ci zbudować "minigry" na swojej działce, konstrukcja zdania i ortografia też pozostawiają trochę do życzenia. Praktycznie wszyscy piszą w tym punkcie to samo. Jest to praktycznie przepisane ze strony o uprawnieniach i obowiązkach. Myślę, że lepiej byłoby to wyrazić jakoś własnymi słowami, żeby pokazać, że jesteś świadoma, czego chcesz się podjąć. Pomagać możesz i bez rangi, a pomocnik to gracz jak każdy inny, tylko z dwiema komendami i obowiązkami, nie ma co się wywyższać. Stwierdzenie, że chcesz być trochę ważniejsza, świadczy nieco o twojej pysze, co raczej nie jest pozytywną cechą u potencjalnego pomocnika. Ech... Powiedzieć, żeby ktoś czegoś nie robił, może każdy, wygląda na to, że wyciągnięcie wniosków do niczego nie prowadzi. Zdaje się, że są to odrębne hasła, nie spójna wypowiedź. Kick wymaga dobrej podstawy w regulaminie. Zastanów się nad tym ostatnim. Składnia boli. Jakieś uzasadnienie też by się przydało, nie sądzisz? Pięć. Rozbudowanych. Zdań. Może i ilość się zgadza, jednak na pewno nie rodzaj. Coś mam wrażenie, że brakuje tu ciebie. Może jakieś szczegóły? Po to jest słowo "Określ". "Ucieszę się z pańskiej reakcji na moje podanie o pracę, nawet jeśli każe mnie za nie pan wynieść na noszach" Tooo raczej nie jest motywacja, nie sądzisz? Na sam koniec zostawiam fakt, że tytuł wątku jest niezgodny ze wzorem. Nie polecam tego użytkownika.
Witaj zMooi, jestem tu po to, aby ocenić Twoje podanie i wymienić najczęściej stawiane błędy jak i te, które gracze popełniają rzadziej. Zaczynajmy! Pierwsza rzecz, która okropnie rzuciła mi się w oczy to estetyka, serio. Podanie bardzo się z sobą zlewa i trudno się z czegokolwiek rozczytać. Przejrzyj sobie więcej podań i zobacz co zrobić, aby podanie stało się bardziej czytelne. Linijka edycji tekstu nad polem pisania jest tu nie bez powodu. Działki są głównym zadaniem CV, są one miejscem, gdzie gracz wypuszcza wodzę własnej fantazji, fantazja to m.in. różne dekoracje itp, więc biorąc to z Twojego punktu widzenia - chciałabyś usunąć działki i robić mini gry? Jako pomocnik musisz znać taryfikator kar, który mówi kiedy masz wykopać/kneblować gracza, a kiedy nie. Bez niego zginiesz w butach i szybko się pożegnasz z rangą. -Aktywność na forum jest obowiązkowa, -zwiększ aktywność,-Aktywność w grze jest obowiązkowa -pomaganie innym, -udzielanie się na czacie, -próba utrzymania kultury na czacie -itp. Jak na razie jestem na nie, przykro mi!
- podanie niestaranne i trudno się je czyta - mała aktywność na forum - krótki staż na serwerze Jestem na NIE
- Estetyka podania - 0/10. Wiele błędów i złamanych zasad poprawnej pisowni - Brak konkretnej odpowiedzi na niektóre pytania: Przykład: - Wiek. Niestety jednak ma to znacznie .... - Zerowa aktywność na forum - Mała aktywność na serwerze CA - Osobiście nigdy nie widziałem cię jak komuś pomagałaś Jestem na NIE.
-Podanie nie Estetyczne -Zerowa aktywnosc na forum -rzadka aktywnonsc na CA -jeszcze ani razu nie widziałam jak komus pomagałas Jestem na Nie