MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Dokiexx

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Dokiexx, 13 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dokiexx

Dokiexx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:
    Monika

Dokładny nick:
    Dokiexx

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W weekendy jestem obecna duza czesc dnia, a w tygodniu tak od 16 do 22. Najczęściej przebywam na Survivalu i Creative.

Data urodzenia:
    10.05.2001r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    31 marca 2011, wersja beta 1.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Styczeń 2016r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nigdy nie byłam karana.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    >Zwiększenie aktywności pomocników.
    >zwiększona kultura zachowania względem administracji.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    >Pomaganie moderatorom w utrzymaniu ładu na chacie.
    >Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów do ViceAdministratora lub Administratora.
    >Pomaganie nowym i starym graczą w ich problemach oraz wyjaśnianie działania komend.
    >Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    >Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Pomocnik ma dostęp do komend /kick i /mute

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Aby utrzymywać w ładzie chat i pomagać graczom.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Uspokojenie, wysłuchanie obu stron i wysunięcie wniosków, w ostateczności użycie komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak, posiadam taką umiejętność.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Monika, pochodzę z małego miasteczka (około półtorej godziny jazdy A4 od centrum Wrocławia). Jestem osobą uczącą się, która lubi również posiedzieć przy Komputerze.Obecnie jestem w trzeciej klasie gimnazjum i mam plany wybrac sie do Technikum informatycznego.Interesuję się Plastyką, językiem Angielskim i historią Angli, grafiką komputerową. Jestem Spokojna, otwarta, szczera.Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi.Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłabym zachować się w każdej sytuacji.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Mozna łatwo się ze mną skontaktowac przez 24/7 (gg i Facebook)

Umotywowanie podania:
    Chciałabym utrzymać ład i porządek na serwerze Creative.

Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    -nie widziałem ciebie gdy pomagasz, możliwe że robisz to na creative
    +jesteś już pomocnikiem na TS3
    +podanie czytelne i starannie napisanie
    -mała aktywnośc na forum

Narazie jestem na Neutral

ps. więcej udzielaj się na forum ;)

3. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Czytając podanie czuję, jakbym już gdzieś takie widziała. Poszukam, jak znajdę podeślę link. Na razie wstrzymam się od głosu pozytywnego/negatywnego, ale gdyby wymieniać Twoje wady i zalety to:
    + Kilka razy widywałam Cię na serwerze.
    - Nie pomagasz graczom.
    - Aktywność na forum.
    Nad resztą nie mogę się wypowiedzieć, bo kompletnie Cię nie znam oraz nie miałam szansy zobaczyć, jaką osobą jesteś. ;)

NEUTRAL

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety moim zdaniem fakt, iż można Cie nazwać znajomą Administracji CraftApple przekreśla, na tę chwilę, Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Od takich osób powinno wymagać się dwa razy więcej niż od innych. Jest to niepisaną zasadą od czasów ostatniego pospieszenia się z powiększeniem Ekipy o "znajomą Administracji".

Oboje dobrze wiemy, że mogłabyś dać z siebie więcej. Jakoś nie było mi dane zobaczyć, abyś pomagała na czacie. Twoja aktywność na Forum jest delikatnie mówiąc znikoma. O wiele niższa niż innych Graczy nie należących do Ekipy.

Myślę, że powinnaś teraz pograć na CraftApple jeszcze trochę. Dać się poznać innym Graczom, z akcentem na tych spoza Twojej paczki. Zwiększyć swoją aktywność na Forum. Aby udowodnić, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem oraz Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika.

A jeśli w marcu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

5. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Podanie nie powinno zostać zamknięte?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę