IMIĘ: mateusz DOKŁADNY NICK W GRZE: xawery_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których[/color] serwerach najchętniej[/color]: w grze przebywam od 4h-5h i gram najchetnie na creative Data urodzenia: 2003.02.19 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013r. wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1stycznie2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chcialbym aby nie bylo spamu na chacie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: chciałbym zostac pomocnikiem poniewaz to moj ulubiony serwer i chcialbym byc kims wiecej W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: gdy bybyl jakis konflikt to by dal /kick lub /mute 10min Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imie Mateusz.Moim hobby jest granie.mam 13 lat.moja ilubiona firma to asus.Mieszkam w polsce Określ swoją dyspozycyjność: na serwerze gram od 4-5h Umotywowanie podania: mam nadzieje ze administracja sie zgodzi
Dobra dawno nie było DYZ YS CYTEJSZYN Jak do tej pory to cię nie widziałem Nie licząc tego że w niektorych miejscach nie ma znaków specjalnych takich jak naprzykład ć zamiast c oraz że nie ma w niektórych miejscach obowiązkowo dużej litery, to ten cytat mi się spodobał. 13 lat? Polecam ignore. Taki żarcik branżowy. 100% copypaste. Ale o komendach zapomniałeś Trochę pomysłów z życia realnego. Kick i mute w niektórych sytuacjach nie będą potrzebne :V To ty miszkasz w Polsce? Dyyyfyyyy. O słowie ilibiona nie słyszałem. Wow naprawdę pięć rozbudowanych zdań A ja mam nadzieję że Noragiri zgodzi się ze mną mieć wyspę na nową edycję. Umotywowanie podania nieprzekonywujące. Wielkie NIE
Witaj Po 1 - imiona, nazwiska, nazwy miejscowości itp pisze się z dużej litery Po 2 w pytaniach masz ś, ć, ł itp a w odpowiedziach brakuje tych że znaków Po 3 2003.02.19 Ymm to wygląda jak jakiś szyfr a nie data urodzenia. Gdzie masz " r "? Po 4 1stycznie2017... Mogłeś napisać Pierwszego stycznia 2017 roku ._. Po 5 Nie da się zrobić tak aby nie " bylo " spamu. Pomyśl se, 100 graczy na SV i jak tu ma nie być spamu? Po 6 Obowiązki Ctrl + c / Ctrl + v Po 7 Gdzie uprawnienia Pomocnika? Po 8 Błędny prefix Po 9 Tak tylko zaostrzy konflikt a nie złagodzi, wiem to po sobie xD Po 10 5 rozbudowanych zdań wygląda właśnie tak!!! To już wiem co wpisać gdy będę kandydował : Mam na imię Wojciech. (1 zdanie) Moim hobby jest granie (drugie zdanie). Mam 13 lat.(3 zdanie) Moja ulubiona firma to ******* xD. (4 zdanie) Mieszkam w Azerbejdżanie xd Po 11 zdania pisze się z dużej litery Po 12 zerowa aktywność na forum Po 13 ja mam nadzieję że Magda Gessler, no ten no... Kopnie w... Stół xD Definitywne NIE Oki oki... Nie będę więcej robił pogrubionej czerwieni... A szkoda Nie trzeba mi dawać więcej neutralnych reputek xD Daj mi nacieszyć oczy tą oto piękną czerwienią ostatni raz... Nie czerwony to różowyy <kocha>
Witaj xawery_, jestem tutaj, aby Ci napisać, gdzie popełniłeś błędy, etc. Zaczynajmy. 1. Dużo, za dużo, zbyt dużo czerwonego. Oczy bolą jak ktoś chciałby się rozczytać. 2. Twoje odpowiedzi - proste, nierozbudowane. To nie ta liga. Miałby być rozbudowane zdania, widać że już pisałeś co popadnie. Bo kto kiedykolwiek wpadł na to, aby pisać o swojej ulubionej marce albo w jakim kraju mieszka? == Obowiązki pomocnika: Ctrl+C Ctrl+V O komendach nie wspomniałeś. Nie wiesz nic o taryfikatorze kar, ani w jaki sposób łagodzić sytuacje, w których dwoje graczy będzie prowadzić konflikt. Co będę się rozpisywał. Przecież Twoje szanse i tak są zerowe. Krótko: -Ortografia, -Estetyka podania, -Wiedza na temat bycia pomocnikiem, -Wiedza na temat karania graczy, -Znajomość niektórych punktów podania, -Inteligencja, Tego Ci brak - niestety. Spróbuj za 30 dni, udzielaj się na forum, w grze, pomagaj innym, popraw błędy i... całe podanie. Jak narazie nie
Następna osoba która nie umie pisać poprawnie. Idź do biblioteki, wypożycz książki, przeczytaj je, zwróć uwagę na słowa, jak są napisane, wzbogać swoje słownictwo, wróć i napisz podanie. Błędy ortograficzne jeszcze można wybaczyć, ale pisanie własnego imienia z małej litery? Dziecko w przedszkolu wie, że imiona piszemy wielką literą. WSTYD.
4-5h? a doba ile ma? 24h. Nawet grając tyle samo co on masz zaledwie 1/6 szans na spotkanie go w grze o ile oczywiście grasz tylko na Creative. Doliczając do tego inne tryby szanse maleją do 1/18. Mało trochę. Za rok 14 za kolejny 15... Wiek może by tylko wskazówką, ale powiedz mi co z tego, że kandydat ma 13 lat? HAH! Uśmiałem się. Skoro skopiował, to i przeczytał co kopiuje więc chyba wie co należałoby do jego obowiązków. Prawda tu kolega zlamił, a jednak wypisał komendy o których zapomniał wyżej. Może nie jest wystarczająco interesujący by napisać o sobie więcej... Nie zgodzi się _______________ NEXT _______________ Elo Biedna Magda, interpunkcja leży, "r"? serio?, "tychże" nie "tych że", po zakończeniu punktów pisze się kropkę, a po zakończeniach podpunktów przecinek, Uprawnienia podał w puncie jak załagodziłbyś konflikty. Poza tym mogłeś napisać "Po pierwsze", "Po drugie". _______________ NEXT _______________ Zna podał przeczytaj podanie, od decydowania, czy ma spróbować za miesiąc jest admin. _______________ NEXT _______________ Pierwsza sensowna odpowiedź pod tym podaniem, za wyjątkiem polecenia "Spróbuj za 30 dni". Admin jest od tego. _______________ NEXT _______________ Na ostro, ale jest ok. _______________Co do podania: Brak estetyki razi w oczy zamieszaniem jakie wprowadza ciągła zmiana czcionki, kolory nie trzymają się jakiegoś wzoru. Najpierw Caps potem jego brak... Nie otware formuły są domknięte przez nawias, który widać. Podanie niechlujne, nie podoba mi się. Co do kandydata: Nie znam go osobiście, ale po samych informacjach zawartych w podaniu uznałbym, że się nadaje.
Witaj. Lecimy z oceną: Ostatnio siedzę tam i nie widzę Twojego udzielania się. Daj się poznać graczom. A Komendy ?? A gdyby nie było to wbrew zasadom Regulaminu ?? Czy to jest 5 rozbudowanych zdań? To jest umotywowanie? Ostatecznie podanie zostaje odrzucone. Powodzenia za miesiąc.