Obrazanie i niszczenie mojej działki nie ufajcie mu zostałem tez okradzony z mojej zbroi i miecza której nie chce mi oddac data:15.02.2017 nie stety dowodu nie mam
Świadkowie to nie dowód. Poza tym opisane przez ciebie zachowania nie są szczególnie karane, wobec obelg możesz zastosować /ignore i uważaj, z kim współdzielisz działki.
Po pierwsze: Na czacie pisze wyraźnie ,,nie ufaj nikomu" Po drugie: gdy masz jakieś skarby skryj je dobrze lub włóż do enderchesta Po trzecie: nie masz obowiązku dodania graczy do działki gry cię o to po prosi Wiem to z własnego doświadczenia ps. jak chcesz kogoś dodać graj z nim od początku edycji i wtedy jesteś pewny że to nie oszust
Zmieniam server mam dosyć takich zachowan graczy nawet gracz jaroch został przez niego okradzony dzien wczesniej dzisiaj np. Chciał nas przeprosić wiec przeprosił.15min później nas zabił i wziął wszystkie rzeczy z ekwipunku później wogule nie odpisywał poprosiłem o przeteleportowanie się do niego aby wyjaśnić calą sprawe a on cytuje ,,spieprzaj hanzo" i po chwili zabił i wzioł moje złoto .już ani nie odpisał. Jak nie dostanie bana to już nigdy nie odpale tego serwera.chce takze ostrzec przed nim innych graczy aby mu nie ufali bo tylko stracicie!!!!
Świadkowie nie są brani pod uwagę. Nie wiadomo czy nie są oni ustawieni, a na dodatek serwer nie ponosi odpowiedzialności za straty. Następnym razem skargę napisz według Wzoru i zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. :]