Imię:Janek Dokładny nick w grze:XPawlak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam Na craftapple.pl Data urodzenia:18.07.2008 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:6.03.2014 Minecraft 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:4.07.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Nigdy i Nie chce Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic Podoba mi się jaki jest Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce Pomóc Admnistracji i też awansować W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będe Ostrzegać Graczy żeby nie cheatowali i Spamowali komędą /kick /mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak. Kiedyś nawet wrogowi Pomogłem Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Lubie Gry Na PC PS4 PRO PS vr Naprzykład Minecraft. lubie pomagać Przyjaciołom i kolegom.Jestem Bardzo Dobry w Nauce.Pomagam Jak trzeba i Nosze okulary.Mój ulubiony serwer w Minecraft to craftapple.pl Określ swoją dyspozycyjność:Na Craftapple Gram Ciągle Zwłaszcza wieczorem jak wracam ze szkoły od razu gram na craftapple.pl Umotywowanie podania:gram długo na tym serwerze i myślę że się nadaję na pomocnika [hr] Proszę Zaakceptujcie Mnie!
Jestem na NIE Podanie pisane na kolanie. Zerowa aktywność na serwerze jak i na forum. serio startujesz na pomocnika w wieku 9 lat? Nigdy cie nie widziałem cię na serwerze. Podanie do zamknięcia ostanie podanie zostało napisane nawet mnie niż 24 h temu. Złóż podanie najwcześniej za miesiąc
Na NIE Nawet jak podanie byłoby ładne to fakt że nie odczekałeś miesiąca przekreśla na dzień dzisiejszy jakiekolwiek szanse
Podanie jest nieczytelne. To ile czasu dziennie grasz w minecraft? Według mnie jesteś o wiele za młody do pełnienia tej funkcji. Zerowa aktywność na forum jak i na serwerze. Podanie zapewne pisałeś na szybko. Ile ci to zajęło? Uaktywnij się na forum, zacznij pomagać graczom na serwerze. Nie bardzo wiemy na jakim trybie grasz. Odczekaj jakiś czas, żeby napisać nowe, rzetelniejsze podanie. Jestem na NIE
Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.