MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Weeerek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Weeerek, 18 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Weeerek

Weeerek Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Imię: Weronika
    Dokładny nick w grze: Weeerek
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-5 godzin, Survival i Creative
    Data urodzenia: 24.05.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014 1.6
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałabym, żeby dawna atmosfera wróciła, żeby każdy każdego szanował, żeby każdy mógł z każdym popisać, i żeby nie było kłótni, wyzwisk na chacie.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może wyciszyć lub wyrzucić gracza z serwera. Ma obowiązek nadzorować chat, być posłuszny wyższym rangom, zgłaszać różne błędy Administracji, udzielać się na serwerze i na forum, pomagać graczom.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać innym. Chciałabym, jak już wcześniej wspomniałam, żeby nie było kłótni itp.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: "Wysłucham" obu stron, postaram się wytłumaczyć, dlaczego. co i jak, a jak ktoś nie przestanie się kłócić wyciszę go.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Bardzo dobrze się dogaduję z innymi ludźmi, jak i z graczami. Rzadko się kłócę.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Weronika i mam 12 lat. Chociaż mam 12 lat, bardzo dużo wiem. Umiem komuś pomóc i fizycznie i psychicznie. Rzadko się kłócę, jak się bardzo zdenerwuję szybko się uspokajam, ale nie udzielam swojej złości na chacie w postaci wulgaryzmów. Co do wulgaryzmów, nie używam ich. Mam dobrą ortografie. Gdy mam wątpliwości jak napisać dane słowo zawszę najpierw sprawdzam jak je się piszę. Jestem miła i uprzejma. Zawsze pomogę w potrzebie.
    Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję podane polecenie i staram się je wykonać jak najlepiej.
    Umotywowanie podania: Zawsze byłam ciekawa jak to jest być kimś "ważniejszym". Jeśli zdecydujecie, że to ta chwila kiedy mogę się tego dowiedzieć chętnie wstąpię do ekipy.

Pozdrawiam
    Weeerek

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Podanie bez wzoru, zabrakło kilka pytań.
    Brak aktywności na forum, tylko 2 posty.
    Na NIE

3. Hajsowniczka

Hajsowniczka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zerowa aktywność na forum i na czacie. Moim zdaniem jesteś za młoda na pomocnika, bo masz jeszcze obowiązki takie jak szkoła, czy swoje zainteresowania, dlatego nie zawsze, gdy serwer będzie potrzebował pomocnika, będziesz mogła pomóc.
    Uaktywnij się na forum i serwerze. Daj się poznać graczom, a podanie złóż ponownie za miesiąc.

Jestem na NIE

Pozdrawiam :)

4. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    RoyalSteve się już wypisał, podania bez wzoru są odrzucane, tyczy się to też usuwania paru pytań.
    Na tym fakcie mogę powiedzieć tylko tyle:
    Podanie do zamknięcia.

Powodzenia za miesiąc.​

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Pierwszy raz Cię widzę na cv, brak aktywności na forum. Nope.

6. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Ja tak na marginesie zapytam: Jaki miałaś wcześniej nick gdy zaczynałaś rozgrywkę na serwerze Craftapple.pl, lub jakie miałaś nicki?

7. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    +Podanie ładne i czytelne
    -zapomniałaś komend
    -mała aktywność na forum
    -nie widziałem jak pomagasz
    -dzisiaj się zarejestrowałaś

Jestem na NIE
    powodzenia za miesiąc

Reklama
  8. Weeerek

Weeerek Użytkownik

Docenione treści:
    4
    ۞ ThunderBuddys ۞

Nika00
    SantaGirl
    xWeroniQa

9. Julia128679

Julia128679 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Aha, jeszcze miałaś nick- Delicatee. :)

10. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Zważywszy na to, iż grałaś tu już wcześniej, nie będę jakoś specjalne krytykował twojej osoby.
    Co do twojej kandydatury, myślę, iż jesteś na dobrej drodze by zostać POMOCNIKIEM, lecz czeka cię dużo pracy i włożenie w nią wysiłku, żeby osiągnąć sukces.
    Nie znam cię jakoś specjalnie dobrze, lecz widzę, że pomimo wieku, pisanie różnorodnych prac nie jest dla ciebie wielkim wyzwaniem i przychodzi ci to bardzo łatwo, dlatego w następnym podaniu które złożysz będę wymagał włożenia w niego więcej wysiłku, wzbogacenia treści, a przede wszystkim pisania z sensem.
    Staraj się udzielać na forum serwera, ponieważ jest ono stworzone dla graczy, a każdy przyszły pomocnik musi dać temu serwerowi coś od siebie, dlatego gdy będziesz miała jakiś pomysł, by ulepszyć jeszcze bardziej rozgrywkę na tym serwerze, to napisz taki wątek w odpowiednim dziale i dzięki temu gracze jak i administracji zobaczą, iż tak na prawdę zależy ci na tym, aby urozmaicać bardziej rozgrywkę na wybranych trybach i nie tylko.
    Jeżeli będziesz miała czas, wpadnij na TeamSpeak3, by porozmawiać z graczami tego serwera i złapać z nimi dobry kontakt.
    W grze, bardziej się udzielaj. Staraj się pokazać z jak najlepszej strony, a w przyszłości zaowocuje to dobrymi stosunkami z graczami jak i samą Administracją.
    Nie wdawaj się w różnorodne dyskusje z graczami które z czasem będą mogły przerodzić się w kłótnie, a także nie narzucaj komuś swojego zdania.
    Staraj się pomagać graczom i odpowiadać na ich pytania, ale najpierw zapoznaj się z zasadami panującymi na tym serwerze, naucz się wszystkich komend, żeby potem z łatwością nieść pomoc graczom.

Jeżeli będziesz już gotowa, złóż podanie, lecz na tą chwilę odpuść zważywszy na to, iż nikt cię nie zna i nikt nie ma o tobie jeszcze wyrobionego zdania, by móc ocenić, iż nadajesz się na to stanowisko.

11. ooo_

ooo_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cześć Weronika

Idę do rzeczy.

- Siedzę na CV całe dnie i jakoś nie widzę tam cb pod tymi nickami:
    Nika00
    SantaGirl
    xWeroniQa
    Weeerek

więc pierwszy -

Mała aktywność na forum kolejny -

Cytat:
    Umotywowanie podania: Zawsze byłam ciekawa jak to jest być kimś "ważniejszym". Jeśli zdecydujecie, że to ta chwila kiedy mogę się tego dowiedzieć chętnie wstąpię do ekipy.

chodzi mi o fragment: Zawsze byłam ciekawa jak to jest być kimś "ważniejszym".

żeby być kimś ważniejszym nie musisz być Pomocnikiem

Jestem na NIE !

Pozdrawiam Mezox

12. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę