Imię:Julia Dokładny nick w grze: JulaJula Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 6 godzin dziennie najchętnie na waszym crativie Data urodzenia: 8.06.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 6.02.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 25.02.2009 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: by było więcej warpów i większe działki Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: bany i doglądania czatu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo myślę że mogę zrobić by serwer był lepszy W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku uspokoiła bym obie strony a potem gdyby to nie pomogło zbanowała bym Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem przyjacielska, bo lubię poznawać ludzi o podobnych zainteresowania. Czasami się wstydzę, ale to chyba normalne. Lubię pomagać ludziom, ponieważ sprawia mi to przyjemność. Uwielbiam grać w minecraft i w inne gry komputerowe. Lubię także czytać książki które pobudzają mi wyobraźnie na przykład fantasy i przygodowe. Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze będę w pełnej gotowości do pracy i nigdy nie zawiodę. Umotywowanie podania: Na pewno was nie zawiodę!
Niestety fakt iż nie odczekałaś 30, aby napisać następne podanie definitywnie wyklucza Twoją możliwość dołączenia do ekipy CraftApple. Następnym razem spróbuj odczekać miesiąc i spróbuj ponownie!
Rozpoczęcie gry na craftapple 2009 ?? wtedy craftapple jeszcze nie istniało. Ktoś tutaj zmyśla z czasem grania na serwie. Pomocnik nie może dawać banów. zapoznaj się z komendami i obowiązkami pomocnika zanim zaczniesz pisać podanie.
Słabe podanie Zerowa aktywność na serwerze jak na forum. Słabe podanie Radze przeczytać regulamin (pomocnik nie może banować) Serio w Mc grasz od 6.02.2006 z tego co mi wiadomo to Mc istnieje chyba od 2009 r. A Craftapple.pl istnieje prawdopodobnie od 2014 (jak się mylę to sorry) Daj się poznać powodzenia za miesiąc
To normalnie wstyd nie wiedzieć kiedy wyszedł minecraft. A co do CraftApple to wiedz że istnieje od 2013 (to nie do cb krzyś) Na wieeeelkie NIE
Większość nade mną napisała już w sumie wszystko co się dało. Więc ja nie będę się trudzić pisaniem po raz 500 tego samego i po prostu napiszę: Na podstawie faktów które przedstawili użytkownicy powyżej mogę stwierdzić, że się nie nadajesz, i być na ogromne nie. Powodzenia za miesiąc.
Podanie nie jest zbyt czytelne. O ile wiem, to zadaniem pomocnika nie jest banowanie graczy. Pomocnik przede wszystkim pomaga graczom, dogląda czatu i go ogarnia poprzez komendy /kick i /mute. Nie widuję cię zbyt często na serwerze, więc nie widzę, że pomagasz innym. Nie udzielasz się też na forum. Co do twojej metody rozwiązywania konfliktow nie jestem przekonana, ponieważ nie wszyscy gracze zakończą spór dzięki uspokojeniu ich, a kara w postaci bana będzie zbyt surowa. I jeszcze jedno... Jak to możliwe, że od 2009 roku grasz na CraftApple? Serwer został założony kilka lat później. Masz 18 lat powiadasz... Ciekawe, ciekawe. Jestem na NIE
Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.