MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

RoyalSteve

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika RoyalSteve, 18 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Zanim zaczniemy jeśli jakimś cudem zaakceptujecie moje podanie to proszę administrację o kontakt przez PW w celu uzgodnienia sytuacji mianowania mnie na pomocnika.

☛Imię: Maciej
    ☛Dokładny nick w grze: RoyalSteve
    ☛Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 6 godzin na serwerze SkyBlock
    ☛Data urodzenia: 31 marzec 2005 (Przyjmijmy że mam 12 lat :p)
    ☛Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 8 lipiec 2013 wersja 1.6.1
    ☛Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11 stycznia 2017
    ☛Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany w grze i na forum
    ☛Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przykładowo nowe rzeczy w sklepie SkyBlock (kwiatki, butelki z xp)
    ☛Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

UPRAWNIENIA
    -Bycie dyzpozycyjnym, wykonywanie czynności wzkazane prze rangi wyższe
    -Uczestniczenie w życiu serwera i forum
    -Zgłaszanie bugów administracji
    -Pomaganie graczom, wyjaśnianie działań komend
    -Pomaganie moderatorom w sprawach ogarniania czatu

KOMENDY

/kick <nick>- wyrzuca gracza z serwera
    /mute <nick> <czas>- wycisza gracza na podany czas np. 3d 3h 30m

☛Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomóc serwerowi poprzez ograniczanie czatu bez używania ignore. Chciałbym też sprawdzić jak to jest być pomocnikiem.

☛W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Rozmowa z pokłóconymi osobami rzecz jasna. Wysłucham wersję zdarzeń pokłóconych, potem porozmawiam ze świadkami (oczywiście tymi co nie fałszują) i wyciągne konsekwencje.

☛Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej posiadam. Często pracujemy grupowo i koledzy mnie wybierają najczęściej. Z graczami też potrafię się dogadać.

☛Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Maciej. Jestem osobą towarzyską. Jak pewnie każdy chłopak w moim wieku uwielbaim grać w piłkę nożną. Mam też starszą siostrę i raczej się nie dogadujemy, ale czasem jest okej. Jeśli chodzi o inne moje zainteresowania to zakochałem się w nartach. Jak do tej chwili (pomimo że jestem w grupie początkującej) narty nie sprawiały mi trudności. W szkole mam dobre oceny i relacje ze znajomymi. Jeśli chodzi o świat wirtualny posiadam też takie gry jak Wiedźmin i Assassins Creed.

☛Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjność? Nie obce mi słowo. Jestem dostępny na TeamSpeaku tyle samo czasu jak w grze. Aktywna osoba i szczególnie pomagająca osoba mogą raczej pasować do mej osoby. Chociaż... raczej tak.

☛Umotywowanie podania: Dla każdej osoby nadchodzi chwila kiedy idzie o krok naprzód. Ja również chcę postawić krok naprzód. Jeśli zdecydujecie że to ta chwila to z miłą chęcią wstąpie w krągi ekipy.
    Pozdrawiam wszystkich.
    RoyalSteve

Reklama
  2. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Wypowiem się, bo mogę.

Podanie jest dość ładne, estetyczne, miło się czyta.
    Tylko zamiast Uprawnienia powinno pisać Obowiązki.
    Na Forum jesteś aktywny bardzo, przynajmniej z tego co ja ostatnio widzę.
    Na Serverze cię nie widuję, ale to wina zapewne tego, że całymi dniami latam po Creative bez celu, a ty grasz na SkyBlocku.

Z tego wszystkiego wynika że:
    Mogę być na małe tak.​

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Trochę się zaplątałeś w tym co napisałeś i robiłeś w ciągu ostatnich tygodni.

DATA OTRZYMANIA BANA DLA GRACZA O NICKU "DejVoo".

Ban nadany 27 sierpnia 2016 roku.

Ciekawe skąd go znasz jak niby grasz tu od 11 stycznia, a on bana otrzymał w sierpniu zeszłego roku.
    Nie ładnie robić multikont kolego.

4. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    + Aktywność na forum
    + Bardzo ładne podanie
    Jestem Na Wielkie TAK
    ps. nie widziałem ładniej napisanego podania :)
    rzadko widuje ciebie w grze to pewnie temu że grasz na sky blocku

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę