[/b]Imię: Agnieszka Dokładny nick w grze: Queenkq, czasem CutieKitty Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej jestem pół dnia. Chętnie przebywam na Skyblock oraz Creative. Data urodzenia: 15.05.2000 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczynanłam na wersji 1.7.2 mając około 11 lat. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Luty 2014 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, jest dobrze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: 1.Pomaga w ogarnięciu chatu. 2.Zgłasza wszelkie usterki Administracji. 3.Pomaga graczom w jakichkolwiek problemach. 4.Przebywa często na serwerze i uczestniczy w dyskusjach na forum Komendy: /kick nick, /mute nick np. 24 godz., 10 min, 7 dni Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo pomaganie to wielka satysfakcja, że można się jakoś udzielić na serwerze oraz że pomagasz początkującym ,,stawiać pierwsze kroki'' na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się jak najwięcej dowiedzieć od obu stron co jest przyczyną tego konfliktu. Następnie spróbowałabym go załagodzić, jeśli by nie zadziałało, wyciągnąć wnioski i zastosować odpowiednią karę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, sama nalezę do kilku organizacji np. Wolontariat, Gospodarz klasy,chór. Opisz swoją osobę: Jestem osobą spokojną. Staram się by nikt nie myślał o mnie lub mówił komuś negatywne zdania. Lubię rysować oraz śpiewać. Jestem osobą pozytywną oraz udzielającą się. Łatwo zawieram przyjaźnie . Próbuje zdobyć zaufanie graczy. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem codziennie. Czasem przez zajęcia pozalekcyjne nie jestem we wtorki i środy. Umotywowanie podania: Jak wspomniałam Lubie pomagać bo satysfakcjonuje mnie to Dziękuję za rozpatrzenie mojego podania
Myślałem, ze osobę 17`nasto letnią stać na więcej niż, przekopiowanie podania: http://craftapple.pl/forum/thread-9903.html.
No rly? Skopiować podanie? Pewnie jako pomocnik będziesz się leniuchować. Albo to działa na zasadzie ,,Dajcie helpera to będe aktywna'' Na NIE Sorka Staszek. Czasem się mylę cały ja. 1. To jest DYZYS CYTEJSZYN 2. Nieładnie to odgapiać :< xd 3. DYZYS CYTEJSZYN tak u mnie nie działa
Ej Royal, Royal nie ma tu Helperów lecz są Pomocnicy. .... Więc jak to pisał Royal "Dyz is cytejszyn" czy jakoś tak xd - zerowa aktywność w grze jak i na forum - grasz już 2 lata i nic nie zauważyłaś? - można pomagać bez Pomocnika - ostatnie kilka punktów się zlewa - jak nie umiesz korzystać z Bb-code to go nie używaj, albo napisz to Ci wytłumacze To tyle, pozdrawiam
+ pomagasz innym graczom + podanie zgodne ze wzorem - podanie nie czytelne - Mała aktywność na forum, ale wiem że nie zawsze łatwo się gdzieś udzielić Jestem na TAK
Data wyjścia wersji 1.7.2: 25 października 2013r. Trochę szybko się starzejesz. ❀ Kłamstwo z wiekiem; ❀ Aktywność na forum zerowa; ❀ Brak zaangażowania w życie serwera; ❀ Nie pomagasz graczom; Następnym razem zastanów się czy rzeczywiście chcesz dołączyć do ekipy, czy masz na to czas, a także czy spełniasz wszystkie kryteria.
+ Widać w tobie potencjał, + Wiek + Doświadczenie (chodzi o czas gry) - Nie udzielasz się zbytnio na forum, - nie pomagasz, - jakim cudem masz dwa konta? Mimo minusów, myślę że można by było dać ci szansę JESTEM NA TAK CookieNinka
To Zaczynamy DYZ IS CZYTEJSZYN - Brak aktywności na forum; - To twój pierwszy post; - Kłamstwa np. to kiedy zaczełaś grać w minecraft lub na craftapple; - Podanie się zlewa, jest nieestetyczne; - Dużo emotikon, to nie wygląda ładnie; - Nie musisz mieć pomocnika aby pomagać; Jestem na NIE Powodzenia za miesiąc @_superliwia_ ty serio byłaś pomocnikiem?
Przekopiowanie podania skreśla Cię na miejscu. Postaraj się napisać swoje własne podanie za miesiąc. Pomyśl co powinnaś zmienić przeczytaj Regulamin, zaglądnij do Podstawowych informacji i komend, popatrz na Wzór podania na pomocnika. Postaraj się następnym razem, udowodnij nam, że to właśnie TY masz być pomocnikiem, zwiększ swoją aktywność na forum i na grze, pomagaj innym i daj nam się poznać.