Imię - Melania Dokładny Nick w grze - Cookieninka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 5 godzin najchętniej na Survival oraz Creative. Data urodzenia: 20 stycznia 2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jeżeli chodzi o datę, pamiętam że rozpoczęłam grę w 2014 roku. Wersji nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę rozpoczęłam w tym roku. Był to 1 stycznia 2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie raczej nic. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom przy ogarnianiu chatu, - Zgłaszać wszelkie usterki do Administratora, - Pomagać graczom i wyjaśniać komendy, - Uczestniczyć w grze i na forum, - Być dyspozycyjnym. Komendy : - /mute nick - wycisza gracza na określony czas. - /kick nick - wykopuje gracza z serwera. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Od pewnego czasu zaczęłam udzielać się na forum i pomagać graczom. Sprawia mi to przyjemność, więc pomyślałam że mogłabym spróbować swoich sił, jeżeli chodzi o zostanie pomocnikiem. Oczywiście rozumiem, że jest to odpowiedzialność Ale chciałabym spróbować. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku wysłucham obie strony. Później wyciągnę wnioski i ukaram. Jeżeli ta sytuacja się powtórzy, użyję którejś z dostępnych komend Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak ;D Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Melania. Mam 17 lat. Bardzo lubię grać w gry typu Minecraft oraz Simsy. Nie zawsze gram, ponieważ w wolnym czasie wyżywam się artystycznie i rysuję lub koloruję. Jest to dla mnie odskoczność od codzienności. W przyszłości chcę zostać projektantką wnętrz. c: Określ swoją dyspozycyjność: W trakcie roku szkolnego w godzinach 15-17. W weekendy od 10-11 do 18-19 Umotywowanie podania: Gdy weszłam na CraftApple po raz pierwszy, bardzo mi się spodobał. Bardzo lubię pomagać. Robię to z czystej przyjemności Sama też pomagam w życiu codziennym. Mam nadzieję, że zachęcę was w jakiś sposób do przyznania mi rangi Pomocnika ale wiadomo, że każdy ma swoją opinię na ten temat c: To na tyle. Pozdrawiam Cookieninka ♥
Hmm.. Co do podania jako-tako zastrzeżeń nie mam, skupmy się więc na samym kandydacie. + Pomagasz graczom. + Aktywność na serwerze. + Wydajesz się być sympatyczną osobą. - Nie udzielasz się na forum. Myślę, że można by było dać Ci szansę. Jestem na TAK. @Edit; Ale z wiekiem chyba faktycznie coś kręcisz. :/ Zdecyduj się w końcu.
Data urodzenia: 20 stycznia 2000 Jestem Melania. Mam 15 lat. Ale to jest 17 lat przecież. edit: http://craftapple.pl/forum/thread-9888.html W tym temacie też masz 15 lat, więc o co chodzi? Poza tym, ja nie widzę, abyś pomagała na czacie. Aktualnie na nie.
O lol Musiałam zrobić jakąś literówkę.. już to poprawiam. Mam kompa który robi błędy coś w stylu autokorekty..
Nigdy nie widziałam cię na serwerze. Aktywność na forum i czacie- zerowa. Złóż podanie za miesiąc, a w tym czasie zacznij być aktywna na serwerze i forum. Pozdrawiam
Aktywność w grze: Nie wypowiem się bo nie będe robić zamieszania Jednak na forum to już jest taka słaba. No dobra wiem że to nie na miejscu ale ludzie, przyjęliście PaulikPL z zaledwie jednym postem. Czy tylko ja w to nie wierzę? No ale jak jej się udało to nie oznacza że każdej się uda. Plusik za miły charakter Na TAK
Dziwne bo jakoś do tej pory nie miałem okazji się z Tobą spotkać. A co za tym idzie, nie miałem okazji zobaczyć czy pomagasz, czy też nie. A szkoda. Na forum zbytnio się nie udzielasz. Coś w tym zdaniu mi nie pasuje. Hmmm... Prawdopodobnie chodzi o to i To trochę mi brzmi jak "Jeśli masło będzie brzydkie, zrobię masło." Co do reszty, nie mam jak się przykleić. Mój głos to jak na razie nie. Byłbym na neutralnym, a nawet na tak, gdyby nie fakt iż nie miałem przyjemności Cię zobaczyć oraz z powodu tej niskiej aktywności na forum.
Pomyśl co powinnnaś zmienić przeczytaj Regulamin, zaglądnij do Podstawowych informacji i komend, popatrz na Wzór podania na pomocnika. Postaraj się następnym razem, udowodnij nam, że to właśnie TY masz być pomocnikiem, zwiększ swoją aktywność na forum i na grze, pomagaj innym i daj nam się poznać. Pamiętaj że administracja ma multikonta i patrzy nawet wtedy gdy o tym nie wiecie. Powodzenia za miesiąc.