Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ jestem inteligentnym i ambitnym człowiekiem, potrafię ortografię, nie przeklinam, mam 13 lat, posiadam teamspeaka3 na serwerze gram juz niecaly tydzień. NIE lubię graczy którzy przeklinają dlatego, że nie potrafią liczyć się ze słowami i nie potrafią tego w żaden inny sposób wyrazić. Gdybym został pomocnikiem, bym rozwiązywał problemy graczy. Niestety nie posiadam rangi premium poniewaz nie mam tym czasowych pieniędzy. Lubie czytać ksiązki i Budować (w MC). Moim Hobby jest budowanie, nie tylko w minecrafcie. Komendy jakie znam to /mute /fly /gamemode /time set //set //wand //undo id blokow i itemow /chat clear /ban /tempban /jail /kick Myślę że dostanę pomocnika, bo chyba dobrze napisałem. Czekam na odpowiedź. ;-) [hr] A i jeszcze gram na serwerze 3-4 h a w sobote i niedziele 4-6
Pomocnik posiada dostęp do komend: /kick /mute Oba zdania się gryzą. Piszesz że lubisz budować w minecrafcie, a w drugim zdaniu piszesz, że budowanie to Twoje hobby. Zapoznaj się z regulaminem, i z podstawowymi informacjami na temat pomocnika i z wzorem podania Ortografia jest u Ciebie wielkim plusem, więc nie trać zapału, zapoznaj się z informacjami podanymi powyżej, wpadnij na TeamSpeak3'a, daj się poznać przez innych. A jeśli nadal będziesz miał dobre intencje w byciu pomocnikiem - wróć za 30 dni. Pomocnik nie musi mieć konta PREMIUM. Podanie całkowicie do zamknięcia: -brak wzoru, który jest obowiązkowy, a brak zastosowania się do niego jest uznawany za spam,
Czy wy na prawdę musicie wszyscy nabijać posty? Nie wystarczy, że jeden napisał, iż to podanie zostanie odrzucone, bo nie jest napisane według wzoru? Ludzie, nikt nie jest ślepy.