Imię:aleksander Dokładny nick w grzeerczi Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:6/5 godzin gram na serwerach na których mam admina,helpera i rangi typu premium Data urodzenia:2.02.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.5.2 17.11.2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:03.04.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:ludzi, ponieważ tylko pomocnicy mi odpowiadają Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo lubię odpowaidać i nawiązywać kontakty pisząc na czacie w minecraft i nie tylko W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:najpierw napisze żeby się uspokoili ,a jeśli to nie pomoże to napiszę że mają się pogodzić, ponieważ nikt nie chce ich obraz, itp. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam Opisz swoją osobę:lubię nawiązywać kontakty z ludźmi. Jestem taki troszeczkę śmieszek,sądzę tak ,bo rozbawiłem wiele ludzi.Nie lubię jak ktoś wyzywa kogoś od różnych kur,debilów a tak naprawdę nim nie jest. Jestem młody ,ale jak na swój wiek jestem dość dojrzały. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dość szybki w pisaniu, nie idealny ale w miarę. Umotywowanie podaniaewnie jestem za młody i nie dacie mi rangi "Pomocnik" a to zostanie usunięte
Serwery czyli np. Survival, SkyBlock, Creative. To co opisałeś to serwery Minecraft Niezwykle krótko. To co podkreśliłem zostało zapomniane przez ciebie. No a jeśli konflikt nie będzie miał obraz? Ja jestem w twoim wieku bardziej dojrzały. To jest umotywowanie czy użalanie się nad sobą? PODSUMOWANIE Twoja aktywność na forum jak i w grze jest bardzo słaba, nikt cię nie kojarzy co oznacza że nie pomagałeś. Daj się poznać graczom, wyrób u nich dobrą reputację. Pamiętaj że bycie pomocnikiem to duża odpowiedzialność, zastanów się dobrze czy chcesz nim zostać. Jak sama nazwa rangi wskazuje POMAGAJ nawet przed bycie pomocnikiem. Jak na tą chwilę jestem na NIE
Jestem na nie Po pierwsze w pytaniu na jakich serwerach grasz chodzi tu oto czy Sv lub Cv Jesteś za młody na range pomocnik Zerowa aktywność na forum jak i na serwerze Dziś zacząłeś grać na Ca
Chodziło tu o podserwery znajdujące się na CraftApple. To dosyć mało, nie uważasz? Grasz zaledwie 1 dzień. W końcu od tego są pomocnicy. Brak uprawnień. A gdyby się Ciebie nie posłuchali i kłótnia by nie ustępowała? Co ma bycie szybkim w pisaniu do dyspozycyjności? Podaje się tu godziny w których jest się na serwerze, jak i formy kontaktu, a nie "ciekawostki" o sobie. Umotywowanie nie jest zbyt zachęcające. - Czas gry na serwerze - Aktywność na forum - Nie pomagasz graczom Jestem na NIE.
Witaj, Perczi Nie widziałem ciebie w grze, bo dopiero zaczynasz grać, ale nie powiedziałeś na jakich trybach grasz. Oto moja ocena: - Mała aktywność na forum - Podanie trudno się czyta, to przez tą nie wyraźną czcionkę - Podanie nieestetyczne (Ps.Imiona pisze się z dużej litery) - Nie zrozumiałeś kilku pytań - Kilka błędów ortograficznych Po co to pisałeś? Jestem na WielkieNIE. Pograj kolejny miesiąc, zwiększ aktywność na forum, zacznij pomagać i napisz podanie ponownie.
Co ja na to?: Widzisz to jest takiego swoistego rodzaju test, jak długo u nas grasz i jak poznałeś serwer, ile poświęciłeś na napisanie podania. Tutaj chodzi o serwery Craftapple Network czyli inaczej mówiąc tryby. Dopiero zacząłeś grać i już podanie na pomocnika? A poznanie serwera? A aktywność na serwerze i forum? A zaufanie graczy? It's a joke? A Uprawnienia? To jest określenie Dyspozycyjności? To ma nam ukazać że to Ty masz być pomocnikiem ni kto inny? Wrażenie?: Brak czasu poświęconego na napisanie podania Brak aktywności na forum Brak aktywności na serwerze Brak znajomości serwerów CraftappleNetwork oraz graczy Brak estetyki podania (wszystko się zlewa) Podanie odrzucone. Powodzenia za miesiąc. Pamiętaj że administracja posiada multikonta i obserwuje wszystko. P.S. Co warto przeczytać? Podstawowe uprawnienia i obowiązki pomocnika Wzór podania na Pomocnika Regulamin Serwerów Craftapple Network