MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnia.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kicia2121, 11 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kicia2121

Kicia2121 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam na imię Paweł. Mam 14 lat. Mój nick to Kicia2121. Znam się na komendach i redstone. Posiadam ts3. Znam zasady ortografi. Gram na serverze od miesiąca ( wcześniej grałem na innym koncie[zmieniłem nick]). Na serverze ani na forum nigdy nie byłem karany. Najczęściej gram na serverze survival. Dodałbym system sojuszy. W poście w którym pokazujecie jak napisać podanie było takie pytanie pytanie:
    Jakie prawa ma pomocnik?
    Tak więc napisze:
    Ma dostęp do komendy:
    /kick
    /mute
    Jego ranga ma przywileje VIP i SVIP.
    Jestem dobry w pvp. Dobrze buduję i znam te pluginy, których używacie (np. permissionex). Chciałbym pomagać graczom i szukać cheterów. Chętnie będę też pomagał administracij. Na serverze mogę być dziennie 1 i pół godz. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odpowiedź proszę przysłać na adres e-mail kicia212yt@gmail.com.

Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Napisz podanie za miesiąc stosując się do wzoru na podanie.

Link do wzoru: http://craftapple.pl/forum/thread-11.html

Dodatkowo przeczytaj regulamin i wątek związany z podstawowymi informacjami i komendami dla POMOCNIKÓW I MODERATORÓW.

Link do regulaminu: https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf
    Link do podstawowych informacji i komend: http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html

3. MizPablito

MizPablito Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Pawle, mój imienniku... pomijam fakt, że pisałeś to podanie na telefonie choć to nie zwalnia Cię z stosowania z wzoru jak i z BBCode.

Więc tak:
    • Poisadasz TeamSpeak3, ale jakoś Cię na nim nie widziałem.
    • "Znam zasady ortografi." Nie żebym się czepiał, ale np pisząc "serverze" to to już odmieniasz więc powinno być "serwerze".
    • "Na serverze ani na forum nigdy nie byłem karany." ~ nowy nick nowa karta, jestem ciekawy jaka historia się kryję za poprzednim Twoim nickiem.
    • Co się ceni to, że niby znasz obsługiwać pluginy, ale przypuszczam tylko znajomość podstawowych.
    • Czas na serwerze jest mały. o_O Daj się poznać graczom!
    • To trochę śmieszne, że prosisz aby odesłać Tobie informacje o rozpatrzeniu na email. Wchodź częściej na forum/serwer/TS3.

Stanowczo jestem na NIE!!!
    Proponuję Tobie zapoznać się dobrze z serwerem oraz graczami.
    Napisz najlepiej tak 1,5-2 miesiące!

4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Mimo, iż już się wypowiadałem pod tym wątkiem, naruszę jeszcze pewną kwestię.

Drogi kolego!
    Możesz mi wskazać jakikolwiek punkt który mówi o tym, iż gracz musi stosować w swoim podaniu BBCode?
    Można zaakceptować fakt, iż lubicie sobie ponabijać posty pod podaniami, lecz wprowadzanie graczy piszących podanie w błąd?
    Osobiście nie interesują mnie wytłumaczenia typu "Jestem nowy, nie znam jeszcze zasad tu panujących".
    Skoro piszesz komentarz który ma uświadomić osobę która napisała podanie o błędach jakie w nim popełniła, pisz to z sensem, a także nie podawał nieprawdziwych rzeczy.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  5. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę