Imię: Patryk Dokładny nick w grze: patrykxkoksu Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 7/8 godz. Najchętniej gram serwerze survival. Data urodzenia: 4-10-2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w minecraft roku 2014 od wersji 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 12-11-2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby gracze mieli do siebie szacunek, nie spamowali i floodowal i żeby w razie kłopotów nie zatajali tego do siebie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnięciu chatu. - zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub administratora - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśnia działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy pomocnika: /kick nick powod - wyrzuca gracza na serwerze. /mute nick czas - np.24h, 10min, 7Day. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: By wspomagać serwer. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy byłby jakiś konflikt to wtedy bym postarał się zrobić tak, aby osoby w konflikcie nie kłóciły się nawzajem i bym spróbował załagodzić konflikt. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Witajcie mam na imię Patryk i mam 17 lat. Interesuje się informatyka. Moje hobby to piłka nożna. Moje ulubione zwierzęta to psy. Określ swoją dyspozycyjność: W grze przebywam tak okolo 7/8 godz Umotywowanie podania: Gdy będę pomocnikiem będę jeszcze bardziej pomagał niż teraz, ale oczywiście, żeby móc pomagać to nie trzeba być pomocnikiem. Można pomagać bez tej rangi. Również będę się udzielał na forum.[/color]
Jestem na Nie Słaba aktywność na forum Twoje wypowiedzi są krótkie (opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.) a twoje zdania to zdania pojedyncze. Mówisz że grasz od listopada zaglądam na serwer ale cię nie kojarzę cie. Według mnie kłamstwo z wiekiem . Zapoznaj się z regulaminem udzielaj się na forum daj się poznać innym graczom Ps. floodować to jest to samo co spamić To tyle ode mnie. Miłej nocy
Siemano Patryku Jak mówił koleszka na górze ;p - Słaba aktywność Forum - nie widzieliśmy cię na serwie O _ O - również jak Krzysio uważam że ten wiek to przesada i to duża Tyle od nas jesteśmy na NIE! Pozdrawiam Emstek <3 & ooo_ :x
Twoje zachowanie i sposób bycia bardzo przypomina mi jednego upierdliwego Pana który za czasów bodajże 4 lub 5 edycji spamował podaniami. Ze źródeł wiem, iż ta osoba przesiaduje na Craftapple.pl, lecz nie mam pojęcia na jakim nicku. WSTRZYMAM SIĘ CO DO TEJ KANDYDATURY.
Witaj, patrykxkoksu Na serwerze czasami cię widuję (chyba XD) Moja ocena: - Mała aktywność na forum - Nie pomagasz graczom - Podanie takie sobie nawet ładne To była ocena a teraz reszta Po prostu żeby nie łamali regulaminu Nie bardzo zachęcająca odpowiedź Co robiłeś na lekcji matematyki? W tym pytaniu miałeś wymienić formy kontaktu z tobą Na forum masz się udzielać ciągle chyba że zgłosisz nieobecność na jakiś czas z jakiegoś powodu. Jestem na NIE.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.