MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

kwadrian

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika kwadrian, 18 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kwadrian

kwadrian Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię: Ola

Dokładny nick w grze: kwadrian

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zazwyczaj na serwerach survival/creative. Ostatnio miałam małą przerwę od minecrafta, z powodu, iż na laptopie nie działała mi gra. Ale przed jak i po tym jak mi nie dział, grałam około po kilku godzin,

Data urodzenia: 16 maj 2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wakacje 2014, 1.6.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grę na craftapple w wakacje, 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Dwa razy dostałam kick za spam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Między innymi chciałabym zmienić by na serwerze było mniej lagów, by graczom grało się swobodnie, z miłą atmosferą.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Głównie pomocnik ma uprawnienia komendy /kick (wykopanie gracza) i /mute (wyciszenie gracza na określony czas) przez złamanie regulaminu. Obowiązki pomocnika to pomaganie, doradzanie, odpowiadanie i łagodzenie wszelkich sprzeczek. Pomocnik musi również zapoznać się i przestrzegać regulamin serwera (z którym się już zapoznałam!) i dawać przykład dobrą kulturą.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Między innymi chciałabym wspierać serwer. Również często byłam świadkiem kłótni, gdzie gracze zwracali się do siebie z wulgaryzmami, brakiem szacunku i jakiejkolwiek formalności wobec siebie i mimo zwracania uwagi przeze mnie nie interesowali się moją osobą, a wręcz zwracali się do mnie z wulgaryzmami.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Do sprzeczek między graczami, podeszłabym do sprawy łagodnie, z spokojną rozmową. Jeśli moja neutralność w tych sprawach by nie pomogła, upomniałabym gracza. Gdy osoba dalej by się kłóciła i dodałby do tego wulgaryzmy, flood bądź spam, dałabym mu kicka za złamanie regulaminu serwera. O ile gracz wróciłby na serwer i wciąż powtarzał sytuację skontaktowałabym się z moderatorem lub administratorem, bądź załagodziła sprawę komendą /mute, która wycisza na dany czas.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Uważam, że tak. Przez mój charakter i styl porozumiewania się z innymi łatwo mi dojść do rozmowy i współpracy z innymi ludźmi.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Ola i interesuję się głównie Azją, muzyką, jazdą konną i grami komputerowymi. Moi znajomi uważają, iż jestem najlepsza z przedmiotów ścisłych (głownie matematyką), co daje mi większą możliwość dostania wymarzonej pracy. Ludzie mówią, że jestem przyjacielska, w wyniku czego mam teraz mnóstwo prawdziwych przyjaciół i znajomych nie tylko w swoim mieście, ale też w internecie. Od 9 lat interesuję się wirtualnym światem, przez co teraz mam większe doświadczenie w informatyce. Moja przygoda z jeździectwem i końmi zaczęła się już dawno na początku 2015, a jeździć zaczęłam dopiero w sierpniu 2016 roku. Dość często używam ironii i sarkazmu, która jest u mnie bardzo wyczuwalna, a czasem nawet bawi innych ludzi.

Określ swoją dyspozycyjność: Zazwyczaj jestem na Teamspeak'u, discordzie, ale również jestem dostępna na skype.

Umotywowanie podania: Na serwerze potrzebni są pomocnicy, aby pomagać rozwinąć się serwerowi. Mam dość spore doświadczenie przez to, iż byłam na dwóch serwerach administratorem i moderatorem. Znam podstawowe komendy jako pomocnik-administrator, przez co łatwo mi rozumieć, jaką trudnością jest być administratorem na serwerach i jak potrzebują dużej pomocy.

Reklama
  2. Blaziuszka

Blaziuszka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na tak! Znasz się na tym i jesteś naprawdę ogarnięta. Podanie starannie napisane :)

3. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Na NIe, dlaczego?

Nie postarałaś się, podanie zrobione (nawet nie powiem) nigdy cię nie widziałem

Jakie uprawnienia... Ależ się wysyliłaś, to tyle odemnie

Może się rozpisałaś w opisz.. Ale więcej minusów, także NIE

Gracz ten dał mi na NIE w moim podaniu, iż ma ból dupki

Miłego wieczoru

#PisaneNaSzybko

4. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Jestem na nie.

Dlaczego:

-Gracz w pewnym stopniu razi toksycznością, jest niemiła i arogancka w moim stosunku,
    -Aktywność w grze? zerowa. Na forum tak samo,
    -Nikomu nie pomagasz,

Te trzy argumenty w zupełności wystarczą, aby stwierdzić iż się nie nadajesz.
    Dodatkowo dostałaś +1 na TAK wyłącznie ze znajomości.

Spróbuj za 30 dni, oczywiście jeśli nie zabraknie Ci zapału i chęci pomocy. Powodzenia!

5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Jako ten, który był świadkiem tego, jak bardzo nie działały klocki, i wcześniejszej aktywności kandydata na serwerze stwierdzam, że można dać szansę i wpuścić tę osobę w kręgi Ekipy. Dlaczego? Wysoka aktywność, często było na serwerze widać (na pewno więcej, niż niektórych obecnych członków), stosunkowo niski poziom toksyczności. Poprawić obecność na forum i gitarka.
    Samo podanie ładne, czytelne bez BB-code (wał dla hejterów tego, co nie zawiera BB, ode mnie duży +). Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to punkt o rozwiązywaniu konfliktów, chociaż ładnie zaznaczone jest, że użycie komend musi być uzasadnione regulaminem.

Tl;dr: Jestem na tak.

6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj, Ola
    Na serwerze cię nie widuje (gram na SV) tym bardziej żebyś pomagała
    aktywność na forum marna, 1 post w ciągu roku? Mogło by być lepiej.
    Podanie przeciętne, napisane na szybko, przy kilku odpowiedzi się postarałaś.
    OCENA:
    Plusy:
    - Widać że się starasz, przynajmniej trochę
    - Wiek idealny

Minusy:
    - Aktywność na forum
    - Nie pomagasz
    - Jak coś Rapstak mówi to znaczy że to prawda więc jesteś niemiła (chyba)

Jestem na NIE.
    Spróbuj za 30 dni ponownie.

7. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Przekonywanie znajomych z Serwera by byli na tak pod podaniem? to od razu nie najlepiej o tobie świadczy.

Widać ciebie na serwerze tyle co mnie w szkole podczas wakacji.

O Pomocy to już nie wspomnę.

Aktywność na forum.. ekhem ekhem.. Brak Aktywności na Forum*.

Moja opinia jest na bazie tylko moich własnych doznań, inni może cie widzieli, ale ja nie. Pozostawię to jednak bez oceny, dziękuje.

Reklama
  8. ooo_

ooo_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Siemano

Kwadrian widziałem cię chyba dwa razy na serwerze

czyli :

- zerowa aktywność na serwerze i forum

- skoro cię prawie nie ma ? to jakbyś pomagała ?

Pograj troche , daj się poznać , pomagaj graczą

Powodzonka za miesiąc

Jestem na NIE !

Pozdrawiam Damian :x

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę