chciałbym zostać helperem,ponieważ chcem pomóc serwerowi, moja aktywność (czyli jak często jestem na serwerze) jest częsta,lubie Mc'a (minecrafta),mam 9 lat,ale znam się na komendach itp ,i sądze żę craftapple jest jednym z najlepszych serwerów Mc'a (minecrafta) i bardzo chciałbym zostać helperem, dziękuje za czytanie tego [/size][/font]
Brak wzoru, do zamknięcia. Dziękuje. Następnym razem zastosuj się do wzoru podania pomocnika, obowiązków i uprawnień. Następne podanie napisz za minimum 30 dni.
Podanie zostanie natychmiastowo zamknięte (brak wzoru). Jeśli nie stracisz zapału i nadal będziesz chciał zostać pomocnikiem zastosuj się do tych informacji. -regulaminu -podstawowych informacji i komend pomocnika -wzoru podania A jeśli już wszystko będziesz wyśmienicie wiedział - postaraj się ponownie za 30 dni, powodzenia!
Moim zdaniem jesteś za młody, aby być Pomocnikiem. To za duża odpowiedzialność jak na ten wiek. Zapoznaj się z regulaminem, wzorem podania i komendami Pomocnika. Daj nam się poznać, wpadnij na TS. Powodzenia za miesiąc.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisaćPodanie zgodnie ze wzorem każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.