Imię: Julia Dokładny nick w grze: Julia128679 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 3 do nawet 15 godzin, najchętniej na Creative Data urodzenia: 16/09/2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012. Beta - 1.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Wydaje mi się że nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chyba nic, mnie pasuje to co jest c; . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada uprawnienia do wyrzucenia gracza i wyciszenia go. Obowiązkiem jest pomaganie graczom oraz pilnowania porządku na czacie. Pomaganie moderatorom z czatem, zgłaszanie błędów do administratora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chętnie pomagam w problemach typu komendy itd. c; . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obie strony i postaram się złagodzić konflikt między osobami. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, lubię współpracować z innymi, nie lubię być sama- Nie potrafię grać sama. Opisz swoją osobę: Mam na imię Julka, lubię grać w Minecraft. Jestem osobą pomocną, w miarę ogarniętą choć czasem jak to każdy dostaję głupawki. Lubię pomagać innym gdy potrzebują pomocy. Co do serwera- Na serwerze myślę- bywam bardzo często, praktycznie codziennie nawet cały dzień. Jestem pozytywnie nastawiona na świat, nie smutam (że tak to ujmę) za często. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na chyba znanym Skype, pod nazwą Julia128679. Do ts'a może zaniedługo dołączę ;D Umotywowanie podania: Postaram więcej udzielać się na forum, jak na teraz mam chyba jeden jedyny post. Postaram się to zmienić. ----------------------------------------------------- Podrawiam Julia128679 -----------------------------------------------------
Trochę niska aktywność (na forum) jak na osobę, która ma konto od września poprzedniego roku. Dobrze więc lecimy z ocenką. Punkt 3: Nawet 15 godzin? A posiłki, sen, obowiązki domowe? No dobra może być te 15 godzin nołlajfienia w klocki. Punkt 6 i 2: Ja jeszcze cię w grze nie widziałem. Może twój nick nie zarył mi się w pamięci albo nie jesteś aktywna na czacie. Punkt 8: Grasz tu 2 lata i nic nie zauważyłaś? Nie będę porównywać ciebie do mnie pod względem ilości rzeczy jakich chce osoba zmienić, ale jak dla mnie osoba grająca 2 lata powinna mieć w tym punkcie co najmniej 1 rzecz. Punkt 9: Brak komend, jakie posiada pomocnik. Punkt 10: W takiej sytuacji możesz pomóc bez rangi. Punkt 11: Nie określiłaś dokładnie jak załagodzisz konflikty. Pomyśl co jak nie będą się ciebie słuchać? Wysłuchasz obie strony i załagodzisz konflikt. No to w jaki sposób załagodzisz konflikt? Ja teraz zrobię podsumowanie. Aktywność na forum: Niska. Aktywność w grze: Może jesteś może nie. Podanie jest napisane całkiem dobrze, dobrze że używałaś entera. Jak dla mnie wydajesz się być miłą i sympatyczną osobą. Spróbuj nam udowodnić że lubisz pomagać, wyrób u nas dobrą reputację. Tutaj też zapoznaj się z obowiązkami i komendami pomocnika -> http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html Zobacz też czasem na inne podania napisane wzorowo oraz zajrzyj na forum. Moja ocena to Neutral
Trochę mało starannie napisane podanie widać,że na szybko. Sory ale gdybyś więcej czasu poświęciła na napisanie go może dałabym Ci szansę. A teraz jestem na NIE
Witaj Julia! Zacznijmy oceniać twoje podanie! Pierwsze do czego mogę się przyczepić to punkt 3. Tutaj widnieje małe kłamstwo, ponieważ grasz (jak zauważyłem) w godzinach porannych i wieczornych, a gracze potrzebują pomocy w każdej chwili! Podanie zlewa się. (Mogłabyś dodać kolory do podania) Nie widzę żadnych błędów. Jestem na NEUTRAL! Życzę powodzenia!
Witaj Julia Ocena: Minusy:- Aktywność na forum - Podanie napisane na szybko Tego jest o wiele więcej. Wyczuwam tu kłamstwo, nie wiem jak wy. Plusy: No ja myślę bo bez tego ani rusz. To na tyle, niestety ale obecnie jestem na NIE. Zapoznaj się z tymi rzeczami o ile już tego nie zrobiłaś: Regulamin Wzór Komendy Pomocnika
Dziwne... Grasz od tego samego miesiąca i roku co ja (mniej więcej), a nigdy ciebie nie widziałam - Aktywność na forum i na serwerze baardzo mała, - Długi staż na MC - Nie wiem dlaczego, ale sprawiasz mi wrażenie osoby inflantywnej, - Podanie troszkę krótkie, ale muszę przyznać, że się nawet postarałaś. Podsumowując jestem na NIE Daj nam się poznać, wpadnij na TS, udzielaj się częściej na forum. Odczekaj miesiąc i złóż kolejne podanie - jeśli nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem. Pozdrawiam SnowS
SnowSGirlFun ona gra tu od tygodnia albo dwóch bo zauważyłem od kiedy wbija na serw ~~ Do rzeczy ~~ - nie pomagasz - okłamujesz tutaj wszystkich mówiąc że grasz rok przez co moje zdanie jest oczywiste Jestem na NIE ! kłamanie żeby zostać pomocnikiem ? żałosne [ według mnie ] powinnaś być szczera i powiedzieć prawde innym kłamanie ma krótkie nogi a kłamstwa prowadzą to różnych nie fajnych rzeczy Daj się poznać graczą przez następny miesiąc Zacznij pomagać Pozdrawiam Damian :x
Witej Julia! To teraz Gallusek ocenia : +Widuję Cię na serwerze. +Ogólnie to podanie jest OK +Jesteś miła Teraz zUo [/color]-Nie pomagasz (chociaż jesteś miła) -Słaba aktywność na forum - Brak komend /mute i /kick Ocena Na NEUTRAL Powodzenia! [hr] Witej Julia! To teraz Gallusek ocenia : +Widuję Cię na serwerze. +Ogólnie to podanie jest OK +Jesteś miła Teraz zUo [/color]-Nie pomagasz (chociaż jesteś miła) -Słaba aktywność na forum - Brak komend /mute i /kick Ocena Na NEUTRAL Powodzenia!
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać Podanie zgodnie ze wzorem każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.