MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomagać Craftapple!!!

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika miklausmedrala4, 22 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miklausmedrala4

miklausmedrala4 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    imię:Mikołaj Mędrala
    Dokładny nick w grze:miklausmedrala4
    Ile czasu przebywam w grze i na jakich serverach najchętniej:Spędzam na grze około 3 godzin dziennie a ulubiony server to Survival
    Data urodzenia:2000.02.13
    Data rozpoczęcia grania w minecraft:Zaczęło się to jak miałem chyba z 6 lat. a wersja na której pierwszy raz grałem to chyba 1.9 CHYBA!
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:gdzieś tak około 02.09.2016
    Czy kiedykolwiek byłem karany na serverze: tak ale tylko raz za Reklamowanie swojego kanału
    co chciałbym zmienić na craftapple:na craftapple chciałbym zmienić Wymownictwo i Reklamowanie że naprzykład nie mogło by się reklamować bo bym go od razu banował ale że w sensie bym go banował za polcenaie innych serverów (itp.)
    jakie uprawnienia i obowiązki ma Pomocnik:pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu
    Zgłaszać wszystkie usterki ViceAdministratorowi i Administratorowi
    Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie komend
    Być na serverze
    robić obowiązki które będą mi kazali Administratorzy i ViceAdministratorzy
    Dlac
    Dlaczego chciałbym byc pomocnikiem:Bo chce pomóc rozwijaniu się serverze i pomaganiu graczom w problemach i żeby waszego servera nie zgłosili przez nieodpowiednie rzeczy
    w jaki sposób złagodze konflikty: po prostu powiem żeby się uspokoili a jak się dalej nie uspokoją po prostu ich wyciszę.

Mam nadzieję żę dołącze do waszej EKIPY

proszę
    miklausmedrala4

ps.to mój ulubiony server

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Brak zgodności ze wzorem, kiepska składnia, zachowanie, słownictwo i poziom zrozumienia poszczególnych punktów wzoru według mnie świadczą o przekłamaniu wieku.
    Nieznajomość regulaminu? ( http://craftapple.pl/forum/thread-10123.html i bane)
    Słabo z aktywnością na forum, jak to w grze wygląda nie mogę mieć pewności, jako że więcej na creative siedzę.

Nie polecam tego użytkownika.

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj Mikołaj
    Ocena:

Minusy:
    - Byłeś karany
    - Aktywność na forum
    - Zły prefiks
    - Błędy

Kłamstwo, urodziłeś się w 2000 roku, zacząłeś grać mając 6 lat czyli w 2006 roku a wtedy nie było minecraft i serwera co dopiero wersja 1.9
    Widać że skłamałeś z wiekiem ale nie dośc że tym wiekiem tego nie reprezentujesz to nawet nie umiesz dopasować tego do innych kłamstw.

Za to jest ban, właśnie za to go dostałeś.
    Co to jest?

Plusów nie wymieniam gdyż ich nie posiadasz, po prostu największy nie ogar serwera, brak słów.

Nie można innej oceny dać niż NIE.

4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Ja tak na marginesie:

Data wyjścia wersji 1.9 Minecraft: 29 lutego 2016

Biorąc pod uwagę to, iż zacząłeś grać mając 6 lat i zacząłeś na wersji 1.9 można stwierdzić, iż aktualnie masz 7 lat.

Miłego wieczoru.

5. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Powiem tyle

-Podanie nie jest estetyczne,brak niektórcyh podpunktów

-Byłes karany...

-Brak aktywnosci na forum

-jeszcze wogule a gram bardzo często na servie nie widziałam cie abys pomagał

-Błedy,ale kto ich nie popełnia jestesmy tylko ludzmi

Niestety Jestem na Nie

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę