Yoo, już przygoda na moim koncie Gallus jest zakończona porażką, dlatego chciałbym wszystko zacząć od nowa (oprócz itemów xd). Zaczynam nową przygodę na tym koncie Pozdrawiam Risen
Nie zapomnimy o Twoich czynach dokonywanych na koncie Gallus, lecz może uda Ci się wszystko naprawić i pokazać się od tej lepszej strony. W wolnej chwili zapoznaj się jeszcze raz, bardzo dokładnie z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.
Gallus, będę cię tak ciągle nazywać ;d Czyli mam ci zmienić nick na SDH? Jeśli nie - zostaniesz i tak
Dobrze wiedzieć, że to ty byłeś/jesteś tym oszustem. http://craftapple.pl/forum/thread-9467.html Pewnie teraz to ty podszywałeś się pod moją osobę tylko po to, żeby zdobyć itemy za free.... Nie pozdrawiam.
Czmu niby ja? Mam ity z Gallusa, to po co mi inne? (O jest konto kolegi, który nie gra, a mi się spodobał nick i sobie je przywłaszczyłem.
Chciałeś być pomocnikiem, a nie wiesz, że: W moich oczach i tak zostaniesz oszustem i nie pomogą Ci nawet dawanie mi neutralnych reputacji. Dzięki dawaniu ich, pokazujesz właśnie swój poziom. Nie pozdrawiam.