Nick w grze: Może ktoś się zajmie tym wzorem, i zmieni na "Nick na TeamSpeak3" jeśli już macie kopiować. pat277 Nick oskarżonego/oskarżonych: Dokiexx Przybliżona data: 29.03.2017r. Dowody: http://imgur.com/a/SgkFc Myślę, że taka osoba nie powinna reprezentować serwera TeamSpeak3 CraftApple. Pozwolę Sobie przywołać pewną sytuację z kanału publicznego. Siedzi parę osób na publicznym kanale, nagle Dokiexx wbija i mówi "Co tu się kur*a dzieje", wszyscy Sobie swobodnie przeklinają, a szanowana pani moderator nie kopie, gdyż iż ponieważ byli to jej "przyjaciele". #Faworyzacja ---- Jeśli ma już wchodzić po pijaku, żeby dostawać awanse, niech ma zablokowane wszystkie funkcje komunikowania się. Dodam tylko, że podczas gdy Dokiexx w/w wiadomość wysyłała, grał w Minecrafta Sobie mój 8 letni kuzyn, i zgaduję, że przeczytał tą wiadomość, bo potem się mnie pytał co to znaczy.
Czat prywatny nie jest brany pod uwagę jeśli chodzi o łamanie zasad netykiety. Na przeklinanie jest miejsce i czas i chat prywatny, szczególnie do znajomego, którym jak wiem jesteś dla oskarżonej, jest właśnie od tego. Co do pozostałych oskarżeń, bez dowodów będą traktowane jako pomówienia.
Pat zachowałeś się identycznie, więc wiesz sam jak to jest "byłem zdenerwowany" Taką bajkę mógł każdy lepszy noname napisać. Rozumiem, że można być konfidentem, ale żeby udawać przyjaciela, a potem skargę pisać...
Ugh...MO DE RA TOR. Oficjalny RE PRE ZEN TANT TeamSpeak Sieci Serwerów CraftApple. Gdyby sprawa dotyczyła członka E&A dostałby ostrzeżenie. Nie spodziewam się takich samych standardów co w E&A CA, ale mam nadzieję, że chociaż z nią porozmawialiście o całej sytuacji tłumacząc, że takie zachowanie nie przystoi.
Sprawę zauważyłam dopiero teraz. W najbliższym możliwym dla mnie momencie wejdę na komunikator ts i porozmawiam z moderatorem . Upomnienie zostanie nałożone.