Imię: Karol Dokładny nick w grze: ziomekxp Ile czasu dziennie przebywam w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-5 godz, najchętniej na CraftApple Data urodzenia: 2006.01.23 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.6.2 Data 2014 marzec Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 lato Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem karany , na CA ale, mój ban był wynikiem nieporozumienia. Więc uważam że ban nie będzie brany pod uwagę. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym dodać kilka pomniejszych komend ale, oprócz tego to nic . Przecież niedługo nowa edycja Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: UPRAWIENIA /kick nick powód - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day OBOWIĄZKI -Pomagać Moderatorom na czacie -Zgłaszać wszelkie problemy, bugi itp. Administratorowi lub ViceAdministratorowi -Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. -Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbym zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego, że często widzę sytuację łamiące regulamin a pomocnika nie ma, oraz Lubię pomagać innym ludziom. Chciałbym też wyróżniać się trochę na czacie W jaki sposób załagodzę powstałe konflikt: Najpierw wysłucham dwie strony konfliktu na /msg , potem postaram się znaleźć sprawiedliwe rozwiązanie konfliktu. Czy posiadam umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, umiem współpracować z ludźmi. Opisz swoją osobę: Mam na imię Karol. Jestem entuzjastycznym i energicznym człowiekiem. Chodzę do szkoły podstawowej klasa : 5 (tak wiem, rocznik 2006 i 5 klasa niektórzy zapytają . Poszedłem do zerówki wcześniej.) . Mieszkam w województwie Mazowieckim Moje zainteresowania to : Sport , Historia oraz Star Wars. Moim hobby jest Gaming i gry typu : Gmod, Minecraft, Civilization V itp. . Często siadam wieczorem na krześle i czytam książki niektóre mogę "połknąć" nawet w 2 godz. Określ swoją dyspozycyjność: Tydzień od 15 lub 14 do 18 Weekend od 13 lub 14 do 22 Jeżeli nie ma mnie na serwerze skontaktować można się jeszcze ze mną poprzez: Forum CraftApple [ziomekxp] Skype (rzadko) [Redisr] Facebook PW Umotywowanie podania: Jeżeli dostałbym rangę pomocnika na CA byłoby spokojniej, było to by dla mnie niemałe osiągnięcie dostać się w szeregi administracji. Pozdrawiam , ziomekxp.
Siemka Karol, Plusy: - Staż na serwerze (o ile nie kłamiesz) - Aktywność na forum Minusy: - Podanie mógłbyś trochę urozmaicić kolorkami - Byłeś karany Nie mam się do czego przyczepić Porady: Wbij na ts, daj się poznać innym, zacznij pomagać a w wolnym czasie przeczytaj Regulamin Serwerów Craftapple Network i napisz Podanie ponownie za miesiąc, Powodzenia! Jestem na NEUTRAL.
Cześć ziomek, Plusiki: - Widuję cię na serwerze - Długa gra na CA - Długa gra w Minecraft - Znasz obowiązki i uprawnienia Pomocnika Minusy: - Wiek troszeczkę za niski - Raz widziałam jak przeklinasz... raz - Interpunkcja trochę słaba - Nie widzę jak pomagasz Na ten dzień pozostaję NEUTRAL Powodzenia :]
Witaj, ziomekxp! Czas ocenić Twoje podanie pod każdym względem :> Start! Chodziło o tryb (Survival, Creative, SkyBlock, SkyWars) Noo, jeśli chcesz zostać pomocnikiem tylko dlatego, abyś był bardziej rozpoznawalny i zauważalny, no to nie ta liga. Polecam zastosować się również do taryfikatora kar dołączonego do regulaminu. To do niego głównie masz się zastosować ale rozmowa na spokojnie to również podstawa. Ja tu widzę chyba tylko 3 rozbudowane zdania, a minimalnie trzeba posiadać ich 5. Troszkę w moje podanie się zaglądało? Osobiste uwagi: ♐☞mała aktywność w grze pod względem pomagania ♐☞aktywność na forum? Spełnia moje wymogi. ♐☞Zapoznaj się "cieplej" z serwerem. ♐☞poczytaj sobie regulamin parę razy i sprawdź czy jesteś "godzien". ♐☞jeśli po 30 dniach nadal nie stracisz zapału (jeśli Ci się nie uda) - wróć tu i pokaż, że jesteś warty uwagi! ☾☛Powodzenia!☚☽
Witaj Karol Ocena: Aktywny na forum w miarę -/+ Staż na serwerze + Podanie estetyczne ale mogłeś ozdobić kolorami itp. -/+ Byłeś karany, ale nieumyślnie -/+ A więc 2,5/4 Jestem na NEUTRAL.
Sfastyka z liści to nieporozumienie? chodzi o tryb nie serwer. Ile czasu dziennie przebywam w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3-5 godz, najchętniej na CraftApple Jestem na NIE bo skoro nawet nie wiesz o co chodzi z napisem ,, serwer ,, to panu już dziękujemy
witaj ziomek plusy +aktywność na forum +staż na serwerze +obowiązki i uprawnienia minusy - Forma kontaktu?!!!! jestem na tak ______________