Imię: Kacper Dokładny nick w grze: GepardsPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram wyłącznie na serwerze Survival i gram ok. 3-7h Dziennie Data urodzenia: 15.05.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.3.2 ok 2012r. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Za czasów vanilli (1-2 lata temu) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem, Zrobiłem nieumyślną reklame, teraz staram się pilnować co pisze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mysle ze dodanie nowych jajek mobów do sklepu jest fajną rzecza i zmniejszenie ceny un-bana. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia - /kick (nick) (powód) Wyrzuca gracza z serwera np. /kick GepardsPL Netykieta - /mute (nick) (czas) Wycisza usta gracza na okreslony czas np. /mute GepardsPL 1d Obowiazki - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze - Pomagać w ogarnianiu czatu osobom wyszej rangi - Zglaszać błedy i bugi Administracji - Pomagać graczą i wyjaśniać im działanie komend - Być do dyspozycji Admina i osób wyszej rangi Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wchodze na ten serwer bardzo czesto a niektórzy pomocnicy nie ogarniają czatu... Myśle ze pomóglbym im w ich pracy W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysluchuje ze spokojem dwóch stron, wysłuchac dwóch wersji i pomyślec która jest bardziej prawdopodobna i wymysle rozwiązanie Jesli to nie pomoże mam do dyspozycji 2 fajne komendy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak,Posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Kacper i jestem dość dobrym uczniem. Lubie oglądać mecze a w szczególnosci lige Angielską. Byłem osobą nie smiałą.... Dzieki grze minecraft i waszemu serwerowi stałem sie otwarty na ludzi. W weekendy chodze troche mniej poniewaz wole spedzać czas z rodziną i dziewczyną. Bardzo lubie wasz serwer i zachęcam rózne osoby do grania na nim. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu od 17:00 do 22:00 lub dłuzej W weekendy wchodze na ok.3-5h od 18:00 do 21:00 lub od 13:00 do 17:00 Umotywowanie podania: Niektórzy dalej uważaja mnie za oszusta... Przepraszam wszystkich których oszukałem i obiecuje ze nigdy się to nie powtórzy... Myśle ze móglbym dołączyc do waszej ekipy. [/align][/color]
Podanie jeszcze mogłoby ujść, tak samo jak aktywność na forum. Na pytanie czy ten gracz zasługuje na danie mu rangi pomocnika odpowiem tak. Nie wiem, są tu plusy jak i minusy. Zareklamowałeś przypadkowo serwer=ban. Ban w sumie zmniejsza szanse na pomocnika, ale niektórzy jeszcze dostają szansę. Poprawiłeś się od czasu ostatniego podania, ale nie pamiętam żebyś pomagał, może to dlatego, że gram ostatnio na creative. Podanie jednak zawiera błędy np. błąd ortograficzny w punkcie 11 Błąd przecinka i dużej litery w punkcie 12 Ale i również zauważony przeze mnie w punkcie 11 brak znaka diakrytycznego. Natomiast rzeczywiście już nie oszukujesz aczkolwiek 1/5 twojej rozgrywki mniej więcej opiera się na pisaniu na czacie ofert sprzedaży lub kupna. Niestety ale jestem na NIE
Witaj GepardosPL! Moja ocena jest taka: -Ortografia -Nie widziałem, żebyś komuś pomagał - Gdzie są formy kontaktu z tobą? -Ban +Długi staż Na wielkie NIE
Cześć, GepardsPL! Jestem tu po to, aby wymienić błędy jak i zalety w Twoim podaniu. ڢ zaczynajmy! ڪ No... kiedy? starasz się? Ty to masz robić nawet nie myśląc o tym! Kogo masz na myśli młody podróżniku? Jak dla mnie wszyscy pomocnicy dobrze się sprawują ╬╬╬╬╬To koniec czepiania się Twojego podania. Teraz szczególiki & osobiste uwagi ╬╬╬╬╬ ➥ aktywność na forum - jakoś ujdzie ➥ aktywność w grze - dobra ➥ aktywność w grze pod względem pomagania innym - nie wiem. Nie grywam zbyt często na SV ➥ Twoje zachowanie jakoś nie przypadło mi do gustu ҈ ostateczny werdykt ҈ : Ҏrzykro mi, jednak według mnie nie jesteś odpowiednim materiałem na pomocnika. Spróbuj ponownie później, za 30 dni (o ile Ci się nie uda). Jednak najpierw zastosuj się do powyższych informacji i je popraw! рӧԝӧdžèņĭà
Witaj GepardsPL, Co do twojego zachowania, nie pomagasz, na czacie obrażasz innych, czasami "palniesz coś głupiego". Na forum aktywność kiepska, a podanie napisane na szybko, kilka błędów. Ocena: Nie pomagasz Zachownie nie godne rangi Pomocnika Aktywność na forum bardzo kiepska Podanie nieestetyczne Byłeś karany, ale nieumyślnie Kilka błędów Czyli kiedy? Jestem na NIE. PS. Emotikony bardzo psują wygląd Podania
często ciebie widuję. Ale prawie w ogóle nie pomagasz innym (pod względem komend itp). Do tego dzisiaj widziałem jakie brzydkie słowa rzucałeś na chacie ... Jak na ten moment to jestem na NIE .
Więc tak. Nie ocenie twoją aktywność na serwerze, ale podanie W podaniu do szkoły średniej lub w CV też napiszesz "Kacperek" zamiast "Kacper"? No rozumiem, że rozpocząłeś grę gdy jeszcze na CA był tryb "Vanilla", mogłeś chociaż dać przybliżoną datę. Taki sposób jest w 99% podaniach. Nie możesz być oryginalny? I tak każdy wie, że nikt tak nie robi. O, a tu błąd ortograficzny. Chociaż jeden.. Każdy może się pomylić. + za dużo emotikon, tak jak pisałem wcześniej. Czy w podaniu o prace czy do szkoły też dodasz emotikony?
A data? Zgadzam się z kolegą wyżej, powinieneś umieścić tu konkretną datę. + Kilkukrotnie otrzymywałeś ode mnie kicka. Jak na razie mamy dosyć dobrą Ekipę i wątpię w to, aby ktoś nie radził sobie z chatem. Aha, czyli jak nie uda Ci się wymyśleć rozwiązania, to po prostu dasz kicka/wyciszenie tym osobom, nawet, jeśli nie naruszyły Regulaminu? Coś Ci tu nie wyszło. + Widuję Cię na serwerze - Nie pomagasz graczom - Byłeś karany / Aktywność na forum Jestem na NIE.
witaj Kacper czyli kiedy? date tez trzeba ocena ogólna minusy: -aktywnosc na forum -nie pomagasz graczomsa -zle napisane niektore punkty -brak plusow jestem na nie __________________ POZDRAWIAM CIEPLUTKO
Witaj Kacper Nie ma co tu pisać, powiem wprost na podstawie innych graczy mogę stwierdzić że nie nadajesz się na Pomocnika A co do oszukiwania nadal to robisz więc Jestem na NIE! PS. Jak oddasz tyle na ile mnie oszukałeś to zmienię zdanie
Wiesz co sie o tobie dowiedziałem? Ze prawdziwy Creeper ma 7 lat, chodzi do 1 klasy i ma dużo szóstek XDD A ty to jego brat który pisze na forum.... Dobre
Creeper odnośnie twojego czerwonego ,, Nie '' - Pomagam jak tylko mogę - Screen albo przykład bo raczej rzadko używam brzydkich słow - Wieksza od cb... Jedyne czym mozesz się pochwalić to postami - Rozumiem... Juz troszeczke poprawiłem - Wiem ale raczej się to nie powtórzy - Poprawione (chyba)
GepardsPL teraz to już jest szczyt wszystkiego. Po 1 kłamiesz na każdym kroku, nie wiem czy tylko udajesz ale jak raz grałem to przeklinałeś, a ja się spytałem czy ty chcesz być pomocnikiem a ty powiedziałeś nie. Po 2 Nadal oszukujesz nie dość że oszukałeś mojego kolegę to namawiasz innych żeby mi powiedzieli żeby do nich tepłem a ty chcesz mnie zabić 2 vs 1? Nie wychodzi ci to, nie nauczyłeś się że ze mną nie masz szans. Po 3 tak mówiłem że mam 6 lat bo ciebie wkręcałem a ty się nabrałeś jak dziecko Po 4 Jak byś nie zauważył to każdy napisał nie Po 5 Nie pomagasz nikt cię przy tym nie widział Po 6 Nabijasz posty pod własnym podaniem Po 7 Nie masz szans na pomocnika Po 8 Nie próbuj mi tu nadal kłamać Miłego Wieczoru.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.