Cześć Ja jestem Luncia, jestem tu nowa i chciałam się przywitać ^^ Możecie mnie spotkać na Skyblocku pod nickiem LunciaaX ^^ Mam nadzieje że miło mi będzie się grało na tym serwerze
^ Gallus, Ty też? ._. Witaj. Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. v Nie, Ty nie.
@up @up Czemu nie, ja też ^^ @here Witaj! Zapoznaj się z Regulaminem CA. Wpadnij czasem na Creative, wiesz jak tam jest ostatnio zabawnie? Aż szkoda stamtąd wychodzić =^.^= Pzdr SnowS ^^
No witaj, Miłej gry na CA, o i nie zapomnij, przeczytaj Regulamin CA ^^ Pozdro ^^ Ps. Wbij na Survival ^^
Wyróżnię się od tłumu i jako jedyny (nie licząc Inevary) nie będę straszył Cię regulaminem Życzymy Ci, aby rozgrywka na serwerze była dla Ciebie samą przyjemnością i abyś nie zwątpiła w ten serwer. Trzymaj się!
Rzadko kiedy się witam, bo zwyczajnie mi się nie chcę. Witam, dobry dzień, cześć, czołem [Tutaj wstaw dowolne inne przywitanie]. Życzę miłej gry i takie tam bla bla bla. Od siebie dodam: Unikaj nieszczęść oraz toksycznych znajomości podczas pobytu na naszym serwerze. Powodzenia i do zobaczenia w grze jeśli będzie nam dane.