Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Mati249 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na surwiwal. Spędzam tam 2-3godziny dziennie Data urodzenia: 2005.11.28 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę rozpocząłem 3 lata temu. Była to wersja 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016.08.02 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy,jestem spokojnym graczem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, serwer jest idealny. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnieniami są wyciszanie, wykopywanie itp. Obowiązki to utrzymanie serwera w porządku itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Myślę że mógłbym pomóc w udoskanialaniu serwera W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyciszając tak długo aż przestanął się wyzywać itp. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Opisz swoją osobę: Jestem bardzo lubiany na ulicy. Nikt mnie nie wyzywa ani ja jego. Jestem uczniem czwórkowym. Lubie piłkę nożną i Minecrafta. Mam dorosłe rodzeństwo Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w każdej chwili. Umotywowanie podania: Bardzo lubię serwer. Gram na nim z kolegami. Wielu z nich mi pomaga w trudnych chwilach, tak samo ja im. Wielu graczy uważa mnie za uczciwego gracza. PS. Dajcie szansnę administracjo. Bardzo bym się cieszył gdybym został Pomocnikiem. Pozdrawiam Mati249
Witaj Ocena: Nie odczekałeś mięsiąca od poprzedniego Podania Nie widziałem Cię w grze, ani na forum ZEROWA aktywność na forum Brak jakichkolwiek szans na Pomocnika.
Witaj Mateuszu, ponownie. Ocenka: Nie poczekałeś miesiąca, aby wysłać następne podanie, Nie widziałam Cię, abyś był na jakimś trybie, Podanie nieestetyczne, Nie widziałam Cię oprócz dziś na forum. Jestem na wielkie Nie! Pozdrawiam, ola5566.
Witaj Mateusz OCENA: aktywnosc na forum + Niewidziałem jak pomagasz podanie nie estetyczne jestem na Nie
Witaj! A jakoś Cię nie widuję. A tutaj wyczuwam kłamstwo Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika, słabo oj słabo. Ha! Od kiedy tak się powstrzymuje konflikty? Śmiechu warte... Na ulicy? XD Człowieku... to ty jesteś samochodem? :O Co z tego? To ci nie pomoże w "dostaniu rangi Pomocnika". Zabrakło pogrubionych słów. Te zdania miały być rozbudowane. Czyżby? A szkoła? A nauka? A odpoczynek? Miałeś tu napisać między jakimi godzinami najczęściej jesteś na serwerze i przez jakie portale (np. Gadu-Gadu lub Skype) można się z tobą skontaktować. Jaki serwer? Co s tego, że ci kumple pomagają w grze? Hm? Słabe umotywowanie. Nie przekonałeś mnie. OCENA OGÓLNA: - Nie widuję cię na serwerze, - Nie udzielasz się na forum, - Interpunkcja i ortografia jest okrutna, + Długi staż MC, + Nie byłeś karany, - Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika. Jestem na NIE Zapoznaj się z regulaminem CA, pograj kolejny miesiąc. Wpadnij na TS, udzielaj się na forum, daj nam się poznać. Zapoznaj się jeszcze z uprawnieniami i obowiązkami Pomocnika. Powodzenia za miesiąc. Pozdrawiam SnowS
witaj Mateusz 1.NIE ODCZEKAŁEŚ MIESIĄCA- 2.AKTYWNOŚĆ NA FORUM NISKA- 3.NIE POMAGASZ GRACZOM- Aktualnie jestem na nie spróbój za miesiąc
Raz Dwa Trzy 13 kwietnia napisałeś podanie-wylądowało w koszu, brak wzoru. Poświęć więcej czasu na napisanie podania. Poczytaj linki. Odczekaj miesiąc do kolejnego podania, udzielaj się na forum i pomagaj w grze. Pamiętaj że administracja posiada multikonta. Odrzucone.