Witajcie wszyscy! Z tej strony ___Tesa___ i dopiero dołączyłam do tego servera ♥ Poleciła mi go Oliwia (_superliwia_), może ktoś ją kojarzy . Ogólnie bardzo server z pierwszej, wczorajszej wizyty mi się spodobał ♥♥ Najbardziej server Creative ♥ Coś o mnie : W grze jestem pod nickiem ___Tesa___ i przewiduję, że będę codziennie na tym serverze! Mam 16 lat, moją ulubioną grą do której niedawno powróciłam jest Minecraft. I ogólnie miłego dnia wszystkim życzę ♥♥♥♥♥
Hehe witaj Tesa. Mnie już na pewno poznałaś z dzisiejszej rozgrywki. Zapoznaj się z naszym regulaminem serwerów Craftapple Network, który znajdziesz tutaj > https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf Odpowiedz jeszcze na jedno pytanie > Co robisz poza graniem w Minecraft?
Po za graniem w minecraft słucham muzyki, wychodzę ze znajomymi, ale również spędzam czas aktywnie, m.in, jeżdżę na rowerze, pływam, gram w gry zespołowe
No witaj __Tesa__ Miłej gry na serwerze Przeczytaj regulamin i to tyle Ps. Czasami wejdź na Survival _superliwia_, kojarzę tego gracza. Dzięki!